Στους αγώνες με την «Αφρόεσσα»

12:56 3/7/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣτις Σπέτσες ο Κωνσταντίνος με το... καΐκιΣτους αγώνες με την «Αφρόεσσα»Παρασκευή, Ιούλιος 3, 2015 - 12:50

Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος συμμετείχε πριν από λίγες μέρες στο 5ο Spetses Classic Yacht Regatta 2015.

Μαζί με τον γιο του Νικόλαο και τη σύζυγό του Αννα Μαρία απόλαυσε τους αγώνες αλλά και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα των Σπετσών.

Η «Αφρόεσσα», το παραδοσιακό

σκάφος του Κωνσταντίνου, τερμάτισε στην 4η θέση της κατηγορίας της, ενώ ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος ήταν και άλλοι ολυμπιονίκες, εκτός από τον ίδιο: ο Οδυσσέας Εσκιντζόγλου, που μαζί με τον Κωνσταντίνο κέρδισε το 1960 το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης, η Πίπα Γουίλσον, χρυσή ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και η Σάρα Γουέμπ Γκόσλινγκ, η οποία μονοπώλησε τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αλλά και της κινεζικής πρωτεύουσας.

Μετά τους αγώνες πάντως ο Κωνσταντίνος απόλαυσε τον ήλιο καθισμένος στο κατάστρωμα της «Αφρόεσσας» παρέα με τον γιο του Νικόλαο (ήταν και εκείνος μέλος του πληρώματος στους αγώνες) και τη σύζυγό του Αννα Μαρία.

Η οικογένεια, που διατηρεί σπίτι στο Πόρτο Χέλι, έκανε μάλιστα και βόλτες στις Σπέτσες με παραδοσιακή άμαξα, όπως εκείνη με την οποία είχε φτάσει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου η Τατιάνα Μπλάτνικ, στον γάμο της με τον αγαπημένο της Νικόλαο, το 2010. Να πούμε ότι η Τατιάνα δεν ήταν παρούσα στους αγώνες, ενώ λίγες μέρες αργότερα μαζί με τη μητέρα της, Μαρί Μπλανς, βρέθηκε σε εκδήλωση φιλανθρωπικού οργανισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Keywords
Τυχαία Θέματα