Ερωτες στις μέρες τις μιζέριας

12:40 3/7/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΛένε «ναι» στον έρωταΕρωτες στις μέρες τις μιζέριαςΠαρασκευή, Ιούλιος 3, 2015 - 12:34

Ερωτας στις μέρες του δημοψηφίσματος! Την ώρα που ο διχασμός έχει κυριεύσει -μεταξύ άλλων- και τους καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους «σκοτώνονται» στα social media για το «ναι» ή το «όχι», ο φακός της «Espresso» εντόπισε τρία ζευγάρια που φαίνεται να μην έχουν επηρεαστεί και τόσο από το αρνητικό κλίμα των ημερών, αφού γι' αυτά η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σε μία από τις ελάχιστες εκδηλώσεις που δεν αναβλήθηκαν

λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, στην πρεμιέρα της παράστασης «Μπαμ Μπαμ» στο θέατρο Χυτήριο, εμφανίστηκαν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, ένα ζευγάρι που δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές δημόσιες εξόδους.

Η ξανθιά ηθοποιός έλαμπε μέσα στο άσπρο μάξι φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν, ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης επέλεξε ολίγον πιο wild look, καθ' ότι είναι και ροκάς. Μόλις το ζευγάρι αντιλήφθηκε τα φλας η αντίδρασή του ήταν κάπως αμήχανη, καθώς οι δυο τους πρώτα χαμογέλασαν και έπειτα αφοσιώθηκαν στην οθόνη του κινητού της Τζένης.

Στο μεταξύ, η Νίνα Λοτσάρη «κυκλοφόρησε» τον καινούργιο σύντροφό της στα μπουζούκια, συγκεκριμένα στο Cabaret@Romeo όπου τραγουδούν η Ελλη Κοκκίνου και οι Onirama. Εμφανώς ερωτευμένη, η 41χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια αδιαφόρησε εντελώς για τα φλας και αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά με τον διατροφολόγο Διονύση Πάνο, ο οποίος είναι δώδεκα χρόνια νεότερός της. Οι δυο τους, λίγες μέρες αργότερα, έκαναν ακόμη μία εμφάνιση σε παραλία στα νότια προάστια, όπου έδειξαν και πάλι δημόσια το μέγεθος του πάθους που τους συνδέει.

Σε εκδήλωση

Η Shaya και ο Θοδωρής Παπαντώνης, από την άλλη μεριά, εμφανίστηκαν μαζί σε καλλιτεχνική εκδήλωση που έγινε πριν από μερικές μέρες στα νότια προάστια. Εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα και υποδέχτηκε με το χαμόγελο τον φωτογράφο που τους προϋπάντησε. Ο σύντροφός της ωστόσο έσκυψε το κεφάλι με συστολή, καθώς δεν έχει συνηθίσει ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια έκανε σχέση με τον 25χρονο ηχολήπτη λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον dj Airth με τον οποίο είχε δεσμό τρία χρόνια. «Πολύ γρήγορα μου ήρθε ο καινούργιος έρωτας, αλλά συμβαίνουν αυτά. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη και ερωτευμένη και όλα είναι ωραία» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα.


Keywords
Τυχαία Θέματα