Στο νοσοκομείο δίπλα στη μητέρα της η Μενούνος

SHOWBIZΣτο νοσοκομείο δίπλα στη μητέρα της η ΜενούνοςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 12, 2016 - 17:25

Κάνοντας το σήμα της νίκης φωτογραφήθηκε η Μαρία Μενούνος (φωτό) στο πλευρό της μητέρας της, που αναρρώνει στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Emergency Department του Λος Αντζελες. Η Νίτσα Μενούνος, η οποία διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο στον εγκέφαλο, υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σάββατο, με τους θεράποντες γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγεία της.

Η σουίτα της στο νοσοκομείο είναι «πνιγμένη» από τα λουλούδια που έστειλαν

με ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση οι διάσημοι φίλοι της κόρης της, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια Καρντάσιαν, με τα μέλη της οποίας η Μαρία Μενούνος διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η μητέρα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, θέλοντας να δείξει τη θετική έκβαση της επέμβασης, πόζαρε στο «κρεβάτι του πόνου» με χαμόγελο και η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram από τη διάσημη κόρη της, που θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τους συμπαραστέκονται. «H μαμά μου αναρρώνει και αυτά τα λουλούδια είναι πανέμορφα. Η μαμά μου έχει προχωρήσει. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους για την αγάπη σας» έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια και τα μηνύματα συμπαράστασης έπεσαν... βροχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα