Εξαφάνιση-μυστήριο για 78χρονο που δεν επέστρεψε (ποτέ) στην Αθήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΕξαφάνιση-μυστήριο για 78χρονο που δεν επέστρεψε (ποτέ) στην ΑθήναΔευτέρα, Σεπτέμβριος 12, 2016 - 16:47

Ενα νέο θρίλερ εξαφάνισης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ηλεία από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, καθώς αγνοείται η τύχη του 78χρονου Θεόδωρου Πατσούρη, που είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του στον Λαγανά Πηνείας.
Τον περασμένο Ιούλιο, η περιοχή της Ηλείας είχε συγκλονιστεί από την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου και της κόρης του Ελένης Λοϊζίδη, που τελικά βρέθηκαν νεκροί ύστερα από 23 ημέρες. Πλέον, οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον ηλικιωμένο Θεόδωρο Πατσούρη,

που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς το σπίτι του, στην Αθήνα.

Ο 78χρονος είχε πάει για δουλειές στο χωριό του και τη νύχτα της περασμένη Τετάρτης ενημέρωσε την οικογένειά του ότι το επόμενο πρωί θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής στην πρωτεύουσα με το αυτοκίνητό του, ένα μπλε Opel Astra. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Οι δικοί του ενημέρωσαν για την εξαφάνιση την Αστυνομία, που έκτοτε αναζητεί τον 78χρονο και το αυτοκίνητό του, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΚ2229.

Στις 4 Αυγούστου

Υπόθεση εξαφάνισης έχουμε όμως και στην Ημαθία, όπου η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη του 46χρονου Βασίλη Σταμπέλου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη νύχτα της 4ης Αυγούστου, όταν έφυγε από το σπίτι της συντρόφου του στην Αλεξάνδρεια. Ο άνδρας έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με την άσπρη με κόκκινες και μπλε ρίγες μοτοσικλέτα του, μάρκας HONDA AFRICA, με αριθμό κυκλοφορίας ΝΖΕ077, που φέρει στο πίσω μέρος ένα μεγάλο βαλιτσάκι αποσκευών. Για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί Omnibus Alert, καθώς η ζωή του 46χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 49χρονης Αργυρούλας Καραντώνα από τα Χανιά, η οποία βρέθηκε τελικά στην Αθήνα και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα