Στην Τούμπα ο Τσίμιροτ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτην Τούμπα ο ΤσίμιροτΠέμπτη, Αύγουστος 13, 2015 - 17:43

Να περάσει ο επόμενος! Μετά τους Λέομπατς και Σάμπο, ο ΠΑΟΚ ντύνει στα «ασπρόμαυρα» και τον Γκόικο Τσίμιροτ. Οι άνθρωποι της Σεράγεβο έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταγραφή του, και ο Βόσνιος προβάρει για τα καλά τη φανέλα με τον «δικέφαλο αετό» στο στήθος.

Ο Βόσνιος μέσος αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές

εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Τέρι Αντονις φιλοξενεί η ιστοσελίδα theworldgame.sbs.com.au. Οπως τονίζεται, ο Αρνεσεν διαβεβαίωσε τον 22χρονο Ελληνοαυστραλό χαφ ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του, ενώ σημειώνεται ότι ο Αντονις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων την Παρασκευή. Η συμφωνία κλείνει στις 500.000 δολάρια.

Με μία σύντομη ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την πώληση του Λούκας Πέρεθ στη Λα Κορούνια κι ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τού πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή της, βάζοντας τίτλους τέλους σε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ στην ομάδα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον σύλλογο, και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα