ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (13.08.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (13.08.15)Πέμπτη, Αύγουστος 13, 2015 - 16:35

Ο Οικονόμου στα μετόπισθεν, έχοντας στο πλευρό του τη Νίκη Λυμπεράκη (φωτό), και ο Λυριτζής στο καυτό μέτωπο των πλαζ και των διακοπών. Ξεκινάνε, λοιπόν, με ρεπορτάζ για τους μετανάστες και τους προσφυγές απ' τη Συρία που καταφθάνουν στην Κω. Το δείχνουν. Λέμε τώρα θα σχολιάσουν κάτι ουσίας. Πριτς!

*

Η κυρία Λυμπεράκη λέει πως ανακάλυψε το μαγαζί με τις τέλειες μπουγάτσες στο κέντρο της Αθήνας. Ο κύριος Οικονόμου θυμάται

που κάποιος τούς έστελνε παλιά ωραίες μπουγάτσες στην ΕΡΤ με τυρί, με σοκολάτα και με κρεμά, αχνιστές και πασπαλισμένες ζάχαρη. Και ποια να είναι η αυθεντική μπουγάτσα που έχει δοκιμάσει η κυρία Λυμπεράκη; Καλέ, σιγά που δεν έχει δοκιμάσει η κυρία Λυμπεράκη. Πουφφφ!

*

Μετά τις μπουγάτσες, σειρά είχε η διερεύνηση του πότε επιστρέφει ο κύριος Λυριτζής και ποιος φεύγει στη θέση του για να πάρει τις άδειές του και να αράξει στις πλαζ των ωραίων ελληνικών νησιών. «Εσύ;» «Α! Οχι εγώ!» «Ασ' τα αυτά!» «Αμ ποιος, εγώ;» Πάντως σίγουρα όχι εμείς, το κοινό παιδιά, διότι τη θαλασσίλα μόνο ως ντεκόρ πίσω σας, στο ωραίο Φάληρο, τη βλέπουμε!

*

Πιο πριν συζητάνε για το ποιος θεατής στα μηνύματα λέει «ξινή» την κυρία Λυμπεράκη και ποιος προτίθεται να κεράσει μπουγατσούλα! Οι Σύριοι έχουν ξεχαστεί! Καιρός για εφημερίδες. Ομως, μετά τις διαφημίσεις. Και; Ενα, δύο, τρία, οοπ! Το έριξαν στο σορολόπ... Τσιριμπίμ!

*

Και αν το ‘χατε τάμα αυγουστιάτικα, μάθετε ότι ο Σεφερλής σχεδόν συμφώνησε να συνεργαστεί με το Star, μαζί με τη μετρημένη Τσαβαλιά, τον ογκόλιθο παρουσιαστή Κρητικό και την αγαπημένη Ελένη Καρποντίνη για καθημερινή εκπομπή.

*

Χωράει στην τηλεόραση ο Σεφερλής, που είναι διασκεδαστικός, σεμνός άνθρωπος και έμπειρος. Το κόστος, όπως και να έχει, θα αφορά το Mega, που από Α’ Εθνική θα παίξει σε ερασιτεχνικούς ομίλους φέτος!

*

Απορία: Αφού ο Σταρόβας και η Μπεκατώρου είναι εκτός εκπομπής, ο Γρηγόρης θα συνεχίσει τους «Καρντάσιαν» του ΑΝΤ1 ως ο καρντάσης γενικός κουμανταδόρος;

*

Εσπασε τη σιωπή της και με αισιόδοξη ανάρτηση στο Ιnstagram, όπου έδειχνε μια γαλήνια, αξιοζήλευτη θάλασσα. H Μαρία Ηλιάκη (φωτό) σχολίασε σιβυλλικά, υπονοώντας τη συνεργασία της στο πάνελ του ινδαλματικού ζεύγους Σκορδά - σύζυγος: «Νέα μέρα, νέα ξεκινήματα»! Μα πού τα βρίσκουν!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Μια και μόνη εκπομπή του Mega ετοιμάζεται, καθημερινή, ως πάντρεμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η οποία θα παρουσιάζεται από δύο άτομα. Κάν' το όπως η Λαμπίρη, Mega μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα