Στα άδυτα της glam βίλας της Τζένιφερ Ανιστον!

ΚΟΣΜΟΣΣτα άδυτα της glam βίλας της Τζένιφερ Ανιστον!Τετάρτη, Δεκέμβριος 6, 2017 - 18:50

❱❱ Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε, με το... αζημίωτο, στους διαδικτυακούς θαυμαστές της η Τζένιφερ Ανιστον, μέσα από φωτογραφίες στο Instagram με τις οποίες ξεναγεί τους followers στα δωμάτια και στην καθημερινότητά της.

Η 48χρονη σταρ ποζάρει στο καθιστικό, στην κουζίνα, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους της βίλας στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνιας, αξίας 17.000.000

ευρώ, στην οποία ζει με τον σύζυγό της Τζάστιν Θερού.

Η Ανιστον απαθανατίστηκε ακόμη και σε πιο προσωπικές στιγμές, όπως όταν βαφόταν, όταν έπαιζε με τον σκύλο της ή κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην κουζίνα φαίνεται μια σειρά ολόκληρη από βιβλία μαγειρικής, καθώς είναι γνωστό ότι η ηθοποιός δεν μαγειρεύει, αλλά, όπως έχει ομολογήσει η ίδια, έχει προσλάβει σεφ.



Οι θαυμαστές της φάνηκε να εκτιμούν δεόντως την πρωτοβουλία της Ανιστον, καθώς η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα φειδωλή στις αναρτήσεις που δείχνουν την προσωπική ζωή της. Σε πολλούς όμως κακοφάνηκε το γεγονός ότι η δημοσίευση δεν έγινε στο προσωπικό της προφίλ, αλλά στο προφίλ της εταιρίας εμφιαλωμένου νερού την οποία εκπροσωπεί η ηθοποιός. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την παράσταση κλέβει ένα μπουκάλι της εταιρίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα