Ο Σκάι ψάχνει εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Ελεονώρα Μελέτη

SHOWBIZΟ Σκάι ψάχνει εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Ελεονώρα ΜελέτηΤετάρτη, Δεκέμβριος 6, 2017 - 18:40

❱❱ Η δημοσιογράφος ζητάει από το κανάλι του Φαλήρου αποζημίωση 50.000 ευρώ

Για τις 23 Ιανουαρίου ανανέωσαν το ραντεβού τους στις δικαστικές αίθουσες η Ελεονώρα Μελέτη και η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, με αφορμή την αγωγή με την οποία η παρουσιάστρια ζητά αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ από το κανάλι του Φαλήρου.

Στο…

παρά πέντε της συζήτησης της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, που είχε προσδιοριστεί για χθες το πρωί, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Σκάι προσέγγισαν την πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη (φωτό) ζητώντας να βρεθεί συμβιβαστική λύση εκτός δικαστηρίων. Γι' αυτό υπέβαλαν αίτημα αναβολής, προκειμένου να αξιοποιηθεί ο χρόνος ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα, προσδιορίζοντας νέα δικάσιμο.

Αν οι προτάσεις του Σκάι δεν ικανοποιήσουν την παρουσιάστρια, που σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά, τότε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό, η δικαστική οδός θα είναι μονόδρομος. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε προσφύγει κατά του τηλεοπτικού σταθμού μετά την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας τους το καλοκαίρι και διεκδικούσε με την αγωγή της μισθούς ύψους 17.065 ευρώ και αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης.

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία μας, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης, την 28η Αυγούστου, το κανάλι μού ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εν τέλει την 31η Αυγούστου μού ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων Αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου, ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό» ανέφερε στην αγωγή της η παρουσιάστρια, τονίζοντας μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού ήταν ενήμεροι για την εγκυμοσύνη της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα