Ποιοι θέλουν να πεθάνει ο Γιώργος Λιάγκας;

TV GOSSIPΠοιοι θέλουν να πεθάνει ο Γιώργος Λιάγκας;Τετάρτη, Νοέμβριος 29, 2017 - 13:47

❱❱ Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με μαυρισμένο μάτι και με μια πληγή στο μέτωπο δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας στον λογαριασμό του στο Ιnstagram και...

... το αποτέλεσμα ήταν να «μετρήσει» φίλους κι εχθρούς! Κι αυτό γιατί πολλοί followers απόρησαν και ανησύχησαν με τη φωτογραφία, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που του ευχήθηκαν να πάθει τα χειρότερα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την... έκρηξή του!

Ομως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

«τσαλάκωσε» το πρόσωπό του για τις ανάγκες του τρέιλερ της εκπομπής του «Late night» και δημοσίευσε φωτογραφία από τη «μεταμόρφωση», γράφοντας απλά: «Συμβαίνουν κι αυτά καμιά φορά». Αμέσως ακολούθησε «βομβαρδισμός» μηνυμάτων, με τα περισσότερα να είναι κακόβουλα και προσβλητικά για εκείνον! Κι επειδή ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει μάθει να... κιοτεύει, τους απάντησε με τον δικό του τρόπο.

Η απάντηση

«Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο και να φάω ξύλο! Σίγουρα κάποιος που θα πρέπει να τα λέει όλα αυτά είναι ο Γιώργης ο Λιάγκας με τόσα που του σούρνουν καθημερινά… Προς πληροφόρηση, δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν, ούτε καν στον Λιάγκα, να σταματήσω το χιούμορ μου… Τα λέμε τα μεσάνυχτα… στα ξενυχτάδικα!» έγραψε, αναρτώντας στο προφίλ του το trailer του χθεσινού επεισοδίου της εκπομπής του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα