Σοκολατένιο μπάνιο με εκατομμύρια θερμίδες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκολατένιο μπάνιο με εκατομμύρια θερμίδεςΤρίτη, Αύγουστος 26, 2014 - 15:27

Ποιος λάτρης της σοκολάτας δεν έχει πει κάποια στιγμή πως θα ήθελε να κάνει μπάνιο στην «καφέ ηδονή»; Η ιδέα έγινε πράξη, χάρη στη σύμπραξη της εταιρίας ειδών υγιεινής Bathrooms.com και της εταιρίας παραγωγής προϊόντων σοκολάτας Choccywoccydoodah. Μαζί δημιούργησαν το μπάνιο από αυθεντική βελγική σοκολάτα,

που κοστίζει σχεδόν 100.000 ευρώ. Διαθέτει τουαλέτα, μπανιέρα, νιπτήρα, ακόμη και μπιντέ, φτιαγμένα εξολοκλήρου από σοκολάτα.
Το «Maderno Sweet», όπως ονομάζεται, φτιάχνεται από 50 κιλά σοκολάτα κι έχει 9,4 εκατομμύρια θερμίδες, περισσότερες δηλαδή απ' όσες καταναλώνει ο μέσος άνθρωπος σε διάστημα δέκα ετών. Αν παρ' όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε διαφορετικά το μπάνιο σας, πέραν του να το φάτε κομμάτι κομμάτι, επιμένετε, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή δύο με τρεις μήνες από την ημέρα της παραγγελίας έως την ημέρα παράδοσής του.Η διάρκεια ζωής του σοκολατένιου μπάνιου είναι έως έξι μήνες, φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι θα το διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από τις ηλιακές ακτίνες, ώστε να μην αρχίσει να λιώνει, και δεν θα το τσιμπολογάτε κάθε φορά που θα περνάτε από μπροστά του.

Η ιδέα

Η εκκεντρική ιδέα για την κατασκευή του σοκολατένιου μπάνιου ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο της Bathrooms.com, Ιαν Μονκ, μετά τη διαπίστωση που έκανε ότι κάθε χρόνο περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Βρετανοί πληκτρολογούν, αντί της λέξης «suite», τη λέξη «sweet», όταν αναζητούν πληροφορίες για ένα πολυτελές μπάνιο. Οσο για την Choccywoccydoodah, επιλέχτηκε επειδή είναι γνωστή για τις εξαιρετικές σοκολατένιες δημιουργίες της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως είναι η εταιρία που συνεργάστηκε με τον Τιμ Μπάρτον για το «σκηνικό» της ταινίας «Charlie And The Chocolate Factory».

Keywords
Τυχαία Θέματα