Σε Χολαργό και Κατερίνη τα τρελά λεφτά του Τζόκερ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣε Χολαργό και Κατερίνη τα τρελά λεφτά του ΤζόκερΤρίτη, Αύγουστος 26, 2014 - 13:25

Με χρυσά κουτάλια θα τρώνε από δω και στο εξής οι δύο υπερτυχεροί νικητές του Τζόκερ που κατάφεραν να προβλέψουν σωστά τους νικητήριους αριθμούς και να κερδίσουν το ασύλληπτο ποσό των 4.081.471,05 ευρώ έκαστος!

Οι δύο σούπερ τυχεροί, που θα μοιραστούν το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ τα τελευταία χρόνια, συμπλήρωσαν τα τυχερά δελτία, αξίας 50 και 25 ευρώ, σε πρακτορεία

του ΟΠΑΠ στην Κατερίνη και στον Χολαργό. Μετά τα αλλεπάλληλα Τζακ-ποτ, το Τζόκερ μοίρασε συνολικά το απίστευτο ποσό των 10.818.694,38 ευρώ προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στους παίκτες των τυχερών παιχνιδιών, οι οποίοι έσπευσαν μαζικά στα πρακτορεία όλης της χώρας συμπληρώνοντας συνολικά 13.437.140 στήλες!

Μιλώντας στην «Espresso», ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ιδιοκτήτης του πρακτορείου στον Χολαργό, όπου παίχτηκε το ένα από τα δύο χρυσά δελτία, δήλωσε πανευτυχής και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι στιγμής ο τυχερός παίκτης δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο μας και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος είναι. Ο τυχερός έπαιξε ένα σύστημα με 10 νούμερα, αξίας 25 ευρώ, και κατάφερε να προβλέψει σωστά τους πέντε αριθμούς και το Τζόκερ. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε να τα χαρεί. Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο μας μοιράζει μεγάλα ποσά, αφού στις 13 Μαΐου είχαμε δώσει 200.000 ευρώ στα Τυχερά Κεράσια του ΣΚΡΑΤΣ».

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μπάζας, ιδιοκτήτης του πρακτορείου στην Κατερίνη, ανέφερε σχετικά με τον δεύτερο χρυσό τυχερό: «Ο υπερτυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Το νικηφόρο δελτίο είχε 100 στήλες και ήταν αξίας 50 ευρώ».

Στη 2η κατηγορία 36 τυχεροί παίκτες μοιράστηκαν 594.593,28 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα