Σηκώνει μπαϊράκι

TV GOSSIPΣηκώνει μπαϊράκιΠέμπτη, Ιανουάριος 14, 2016 - 16:24

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, που υποδύεται την Αντωνία στη σειρά «Το σόι σου», κάνει την επανάστασή της ενάντια στην πεθερά της

Αν και ο πατέρας της έκανε πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ στην έντυπη δημοσιογραφία, η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η υπομονετική Αντωνία της επιτυχημένης σειράς του Alpha «To σόι σου», μπολιάστηκε από νωρίς με την αγάπη για το θέατρο.

Μάλιστα στην Ε' Δημοτικού ανακοίνωσε στους γονείς της ότι όταν μεγαλώσει, θα γίνει ηθοποιός. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη, στο «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» και από το πρώτο έτος σπουδών ο Θοδωρής Αθερίδης την επέλεξε να πάρει μέρος στην ταινία «Μια μέλισσα τον Αύγουστο». Στη συνέχεια έπαιξε στις τηλεοπτικές σειρές «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» και «Λόλα» του ΑΝΤ1, ενώ συμμετείχε στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» μαζί με τον δάσκαλό της Γιώργο Κιμούλη.



«Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που βγάζω το ψωμί μου με το επάγγελμα που αγαπώ από μικρό παιδί. Θα ήμουν αχάριστη από τη ζωή, αν σας έλεγα οτιδήποτε άλλο. Το ότι παίζω στο "Σόι σου", υποδυόμενη την Αντωνία, τη νύφη της αυστηρής Αλεξάνδρας (σ.σ.: Μίρκα Παπακωνσταντίνου), ούτε που το περίμενα. Τι καλύτερη εμπειρία για μια νέα ηθοποιό να συνεργάζεται με τέτοιους συναδέλφους! Ακόμη και ότι τον τηλεοπτικό άντρα μου, τον Κωνσταντίνο, τον ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς, είναι για εμένα μεγάλη τύχη και συγκυρία. Είμαι ευγνώμων.Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει "Ζουζουνέλ", όπως με λέει ο Κωνσταντίνος στη σειρά, κι αυτό είναι πολύ γλυκό» αναφέρει στην «Espresso» η Ιωάννα και συμπληρώνει:

«Η Αντωνία έχει γίνει αγαπητή στο κοινό, γιατί παρά τα όσα τής σούρνει η πεθερά της -τεμπέλα, αχαΐρευτη-, εκείνη κάνει υπομονή, λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για τον γιο της, η οποία υπερνικά όλες τις δυσκολίες. Βέβαια το 2016 η ηρωίδα μου θα αρχίσει να αντιμιλάει και να σηκώνει μπαϊράκι -όσο μπορεί βέβαια- μπροστά στην επιβλητική Αλεξάνδρα. Δεδομένου ότι ο άντρας της έχει αδυναμία στη μητέρα του, ξέρει πως αν εναντιωθεί, μπορεί και να της βγει σε κακό. Γιατί αυτό που θέλει η Αντωνία είναι να μην τσακώνεται με τον σύζυγό της».

Keywords
Τυχαία Θέματα