Το «γαλάζιο» ραντεβού στον Βοσκόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Το «γαλάζιο» ραντεβού στον Βοσκόπουλο Πέμπτη, Ιανουάριος 14, 2016 - 14:18

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ως φαίνεται, ηρέμησαν τόσο μετά την εκλογή του προέδρου τους στο κόμμα της Ν.Δ. οι βουλευτές του, που βρήκαν χρόνο να συζητήσουν επιτέλους κι άλλα θέματα...
Ετσι, λοιπόν, χθες το μεσημέρι στο εντευκτήριο φτιάχτηκε ένα ωραίο πηγαδάκι από τους βουλευτές Μάκη Βορίδη, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μαρία Αντώνιου

(βουλευτή Καστοριάς), Χρήστο Κέλλα (εκλέγεται στη Λάρισα) και Ανδρέα Κατσανιώτη (από την Πάτρα), που συζητούσαν για την αθηναϊκή νύχτα και τις πίστες!

Αφού κινήθηκαν ανάμεσα σε Γιάννη Πάριο, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Τόλη Βοσκόπουλο και έφτασαν έως τον Αλέκο Ζαζόπουλο, επιδεικνύοντας άριστη γνώση του λαϊκού τραγουδιού, κατέληξαν να δώσουν ραντεβού στον μεγάλο Τόλη!
Ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανίζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Baraonda και κάποιοι από την βουλευτική παρέα αποκάλυψαν ότι έχουν πάει ήδη και τον έχουν ακούσει.
Περισσότερο ενημερωμένος απ' όλους εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος, μόλις άκουσε να μιλούν για τον Αλέκο Ζαζόπουλο, αυτομάτως θυμήθηκε τη μεγάλη επιτυχία του «Στην υγειά της αχάριστης», αφήνοντας φυσικά άναυδους τους υπολοίπους.

!
Τις εντυπώσεις έκλεψε η μπάλα που ήταν χωμένη στη βιβλιοθήκη του Κώστα Καραμανλή, στη συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και δικαίως, γιατί αυτή η μπάλα έχει τη δική της ιστορία! Δεν είναι τυχαία, αλλά είναι δώρο του σωματείου των γελοιογράφων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το 2002, στο γραφείο τού πρώην πρωθυπουργού, ύστερα από μια έκθεση γελοιογραφίας, την οποία εκείνος είχε τιμήσει με την παρουσία του. Η μπάλα φέρει πάνω της τις υπογραφές όλων των κορυφαίων Ελλήνων γελοιογράφων.

Η διάσκεψη για το ΕΣΡ

-Για την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιανουαρίου μετατέθηκε με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα του ΕΣΡ.
Κι αυτό γιατί, από τη μια, σήμερα η Ν.Δ. έχει Κοινοβουλευτική Ομάδα, την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρός της, και, από την άλλη, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήθελε λίγο χρόνο να ενημερωθεί περαιτέρω.


Λίγο πριν πανηγυρίσει τη νίκη του, ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. είχε ένα μικροατύχημα που τον οδήγησε το βράδυ του Σαββάτου στο ΚΑΤ. Φημολογείται ότι του συνέβη σε γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 όπου συνηθίζει να παίζει. Το γηπεδάκι βρίσκεται πίσω από το Κολλέγιο και το καθιερωμένο ραντεβού με τους φίλους του για ποδόσφαιρο είναι κάθε Δευτέρα. Αυτή τη φορά όμως, επειδή σκέφτηκε -και τελικώς σωστά- ότι τη Δευτέρα δεν θα μπορούσε, πήγε το απόγευμα πριν από την εκλογή του. Ευτυχώς το... στραβοπάτημα δεν ήταν τίποτα το σοβαρό και πάντως διόλου ικανό να σκιάσει τη νίκη.

Τίμησαν την πρόσκληση
Εκτός από τους δικούς του, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, ήθελε να έχει δίπλα του και τους βουλευτές της Ν.Δ. ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία που έκανε χθες στο ΕΒΕΑ. Θέμα της συζήτησης ήταν η μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό και για την ομιλία του αυτή είχε στείλει προσκλήσεις σε όλους τους βουλευτές της Ν.Δ., αρκετοί εκ των οποίων τον τίμησαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα