Ανήλικοι Κορεάτες ήταν σκλάβοι 42χρονης στη Νέα Υόρκη

ΚΟΣΜΟΣΑνήλικοι Κορεάτες ήταν σκλάβοι 42χρονης στη Νέα ΥόρκηΠέμπτη, Ιανουάριος 14, 2016 - 16:01

Σκλάβους κρατούσε επί πέντε χρόνια δύο παιδιά από τη Νότια Κορέα 42χρονη γυναίκα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, χτυπώντας τα, αναγκάζοντάς να δουλεύουν 10 ώρες καθημερινά και υποχρεώνοντάς τα μεταξύ άλλων να της κάνουν μασάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Η Σουκ Γέονγκ

Παρκ έφερε από την Κορέα στις ΗΠΑ ένα αγόρι και τη μεγαλύτερης ηλικίας αδελφή του το 2010, όταν εκείνα ήταν εννέα και 11 ετών, αντίστοιχα, κατέσχεσε τα διαβατήριά τους και τα ανάγκασε να διακόψουν την επικοινωνία με τους γονείς τους. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Ρίτσαρντ Μπράουν, η Παρκ ανάγκαζε το κορίτσι, που είναι σήμερα 16 ετών, να της καθαρίζει το σπίτι μετά το σχολείο και πολλές φορές δεν την άφηνε να πάει σχολείο για να της κάνει δουλειές, ενώ παράλληλα τη χτυπούσε όταν δεν έμενε ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα.

Το κορίτσι εκτελούσε και χρέη προσωπικής μασέζ, καθώς η Παρκ απαιτούσε να της κάνει μασάζ πέντε ώρες τη μέρα. Παράλληλα, έβαζε τα δυο αδέλφια να δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ και να της παραδίδουν τα χρήματα που κέρδιζαν, λέγοντάς τους ότι της τα χρωστούσαν, αφού η μητέρα τους δεν έστελνε χρήματα για τη συντήρησή τους.

Τα παιδιά σώθηκαν όταν το 14χρονο σήμερα αγόρι μίλησε στους καθηγητές του για την κακοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα