Σεξουαλικό φετίχ με τη μυρωδιά εφημερίδας!

ΚΟΣΜΟΣΣεξουαλικό φετίχ με τη μυρωδιά εφημερίδας!Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2016 - 17:56

«Η μυρωδιά της με τρελαίνει... γουστάρω να τυλίγεται γύρω μου...» «Οταν η γυναίκα μου ανακάλυψε το πάθος μου γι' αυτές, κινδύνεψε ο γάμος μου»! Τα λόγια, όσο αποκαλυπτικά κι αν είναι, απατούν. Δεν έχουν ως αντικείμενο του πόθου μία ή περισσότερες γυναίκες, αλλά τη... «Wall Street Journal», την «Telegraph», τους «Financial Times», τον «Guardian». Τις εφημερίδες, δηλαδή, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Φαντασιώσεις

«Λατρεύω τη μυρωδιά και την αίσθηση του μελανιού μιας φρεσκοτυπωμένης "Daily Mail"», «Μου αρέσει να ξαπλώνω πάνω τους, να τυλίγομαι και κυρίως να τυλίγω το κεφάλι μου με αυτές, απολαμβάνοντας τη μυρωδιά τους», «Πίστευα ότι είχα θεραπευτεί από το φετίχ μου, αλλά υποτροπίασα και τώρα είμαι βουτηγμένος έως τον λαιμό στις λατρεμένες μου "Telegraph" και "Financial Times"»! Οι παραπάνω παραδοχές είναι κάποιες μόνο από ένα σύνολο φαντασιώσεων που αποκαλύπτουν το φετίχ κάποιων ανθρώπων με τον έντυπο Τύπο, όπως καταγράφηκαν από τους ίδιους τους επισκέπτες σε ιστοσελίδα καταγραφής «εμπειριών».

Θα περίμενε κανείς ότι το φετίχ αυτό σχετίζεται κυρίως με εφημερίδες ταμπλόιντ και τη θέα κάποιων τολμηρών φωτογραφιών. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αποδεικνύοντας ότι μπορεί ο χώρος του έντυπου Τύπου να αγκομαχά παγκοσμίως, να βρίσκεται σε ύφεση λόγω κρίσης και στροφής στην ηλεκτρονική μορφή, ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν οι παραπάνω μαρτυρίες, υπάρχει ελπίδα και μάλιστα σεξουαλικής φύσεως...

Keywords
Τυχαία Θέματα