Οι «εφιάλτες» του Ρόμπι Γουίλιαμς

ΚΟΣΜΟΣΟι «εφιάλτες» του Ρόμπι Γουίλιαμς Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2016 - 17:36

Η εξομολόγηση του pop performer για τους εθισμούς που τον κυνηγούν

Λιμοκτόνησε και βιώνει έντονα τα ψυχολογικά «κάτω» του, αλλά εξηγεί με απόλυτη ψυχραιμία ότι δουλειά του είναι να μετατρέπει το ψυχολογικό τραύμα σε κάτι «σοουμπιζίστικο».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Guardian», περιγράφει με τον πιο σπαρταριστό τρόπο τι σημαίνει

να είσαι επιρρεπής στους εθισμούς και ανασφαλής.

«Είχα κόψει το τσιγάρο. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν έχεις πρόβλημα με τους εθισμούς. Σβήνει η μία φωτιά και ξεπηδάει μια άλλη. Το πρωί έκανα τρεις ώρες γυμναστική και κάθε βράδυ έτρωγα για τρεις ώρες σοκολατένια κουφετάκια. Μετά σταμάτησα να γυμνάζομαι και συνέχισα με τα κουφετάκια. Φούσκωσα σε σημείο που γράφτηκε ότι έμοιαζα με τον Ελβις πριν πεθάνει» λέει.

Τότε αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει δίαιτα. «Ξυπνούσα και έτρωγα ένα βραστό αβγό, μετά για πέντε ώρες τίποτα, μετά ζωμό λαχανικών, μετά λαχανικά στον ατμό και μετά τίποτα μέχρι την άλλη μέρα. Υστερα από πέντε μέρες είχα γίνει ψυχολογικό κουρέλι, γιατί το σώμα λιμοκτονεί. Το άλλο είναι ότι χρειαζόμουν κάτι για να κόψω την όρεξή μου και έτσι άρχισα πάλι το κάπνισμα.

Προσπάθησα να το κρύψω από τη γυναίκα μου για πέντε εβδομάδες» εξομολογείται. Για να το κρύψει, έκανε πλύσεις με στοματικό διάλυμα και έβαζε αντιβακτηριακό στα χέρια, μέχρι τη μέρα που πάνω στον πανικό του, έκανε στοματική πλύση με αντιβακτηριακό. Παραδέχεται ότι ο πανικός είναι η φυσική του κατάσταση και τονίζει ότι πρέπει να αλλάξει την εικόνα που έχει, καθώς καταπιέζεται. Εχοντας πουλήσει 75.000.000 δίσκους, όταν μια δουλειά, όπως το «Party Like A Russian», δεν πιάσει την κορυφή των τσαρτ, σκέφτεται ότι «την έχει πατήσει» και ότι δεν έχει θέση πια στην ποπ σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα