Εξι ύποπτοι για την απαγωγή της ιδιοκτήτριας glam ξενοδοχείου

ΚΟΣΜΟΣΕξι ύποπτοι για την απαγωγή της ιδιοκτήτριας glam ξενοδοχείου Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2016 - 17:43

Σε best seller αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση απαγωγής της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας ενός από τα πιο exclusive ξενοδοχεία της Κυανής Ακτής.

Ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένου με αστέρι Michelin, πρώην παπαράτσι, γνωστός ως Τεν Τεν, και ένας άστεγος Βρετανός, πρώην εργαζόμενος στις ειδικές δυνάμεις, είναι μεταξύ των έξι υπόπτων στους οποίους οι γαλλικές

Αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες για τη διάρκειας 48 ωρών απαγωγή της 76χρονης Ζακλίν Βεϊράκ (φωτό), η οποία είχε αίσια κατάληξη, αφού η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της σώα και ασφαλής.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Nice Matin» ο φωτογράφος, που φέρεται ότι είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με τον νόμο για παράνομη κατοχή φωτογραφιών της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, κατηγορείται ότι έβαλε συσκευές εντοπισμού στο αυτοκίνητο της ιδιοκτήτριας του πεντάστερου Grand Hotel στην Κρουαζέτ, για να μπορεί να παρακολουθεί από το κινητό του τις κινήσεις της. Η «Liberation» αναφέρει ότι η ιδέα της απαγωγής της Βεϊράκ ανήκε στον ιταλικής καταγωγής εστιάτορα, που διοικούσε το La Reserve το διάστημα 2007-2009.

Ο Τζουζέπε Σ., όπως αναφέρεται από τις Αρχές, αποδίδει στη νυν ιδιοκτήτριά του, τη Βεϊράκ, το γεγονός ότι το έχασε μέσα από τα χέρια του, αν και χρεοκόπησε. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ένας Φινλανδός σεφ, που είχε δουλέψει στο La Reserve, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Μεταξύ των άλλων υπόπτων φιγουράρει πρώην αξιωματικός της αστυνομίας που έγινε ντετέκτιβ. Σύμφωνα με το κανάλι M6 ο Βρετανός άστεγος που ζει σε σκηνή στην Promenade des Anglais και ήταν στο παρελθόν άνδρας των ειδικών δυνάμεων δεν φαίνεται να έπαιξε ενεργό ρόλο, ωστόσο δεν είπε τίποτα στην αστυνομία για όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της απαγωγής.
Κατερίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα