Σαββατοκύριακο 28/02-01/03 2015

ΑΣΤΡΑΣκορπιοί με έντονο στρες και ευδιάθετοι ΙχθύεςΣαββατοκύριακο 28/02-01/03 2015Σάββατο, Φεβρουάριος 28, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Μέσα από μια θετική ανατροπή των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς φόβους σας απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά. Συντονιστείτε και

κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Επιβάλλεται να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ξαναβρείτε τη χαμένη διάθεσή σας και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το, για να προσεγγίσετε πιο ζεστά τον σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση όσοι είστε ακόμη αδέσμευτοι. Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σχέδιά σας προτού θολώσει η κρίση σας. Θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας. Η εβδομάδα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, όμως όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, κούραση ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη γαλήνη, δημιουργικότητα και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα. Τα άτομα που αποτελούν τον οικογενειακό κύκλο σας θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να συμβεί το ίδιο σε εσάς όταν χρειαστεί. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δεν σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Οταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι θάβεστε κάτω από αυτές. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας. Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές δραστηριότητές σας ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δεν θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον θα δώσουν ακόμη περισσότερα. Θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα εάν εργαστείτε με συνέπεια, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, αν επιδιώκετε να επιτύχετε ακόμη καλύτερες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα με τα οποία έχετε συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί αυτό θα είναι το μοναδικό μελανό σημείο σας τον Μάρτιο. Η προεργασία σε ό,τι ετοιμάζετε θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία. Εχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σχέση σας, αλλά θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να παλέψετε για να την κρατήσετε και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία. Είναι απαραίτητο σε εσάς αυτό που θα δημιουργηθεί να μην είναι επιπόλαιο ή πρόσκαιρο. Η σχέση με τον σύντροφό σας, αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση. Ομως από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά. Για να την επιτύχετε δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Η ριζική αναθεώρηση σε ό,τι αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας κρίνεται απαραίτητη γι' αυτό το διάστημα. Με καινούργιες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε στη σχέση σας θα ανοίξετε καινούργιους δρόμους στην ερωτική πορεία σας. Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι διατηρείτε μόνιμη σχέση θα χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας στο ερωτικό μέλλον σας. Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία, αλλά τον Μάρτιο φαίνεται ότι η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας. Εκ των πραγμάτων θα αποδειχτεί ότι έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια και μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς. Συνειδητοποιήστε ότι ως φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατά καιρούς σας έχουν απασχολήσει σοβαρά τα κακώς κείμενα και είχατε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πώς θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των «πρέπει» που κάθε φορά βάζατε ως γνώμονα σας έκανε να μη σκέφτεστε ποτέ ότι σημαντικότερο ήταν να δώσετε προτεραιότητα στα «θέλω». Η ενέργειά σας θα είναι αισθητά μειωμένη, γι' αυτό μην το παρακάνετε και καταρρεύσετε. Φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να επανέλθετε δυναμικά μόλις χρειαστεί. Θα ενταθεί περισσότερο το άγχος σας για τα καθημερινά θέματα και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δεν είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμη και αν αυτά που λένε δεν σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες. Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλλετε. Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μία φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μην μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό. Μην ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την κόψετε μια και έξω. Ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες και γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα και απομακρύνετε διά παντός τις αρνητικές επιρροές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προκύψουν καταστάσεις και ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας προκειμένου να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε την ουσία χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Απαιτείται πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση για να επικρατήσει ισορροπία στις σχέσεις σας και πάνω απ' όλα να τηρείτε το μέτρο. Είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε καινούργιες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν με το να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε έμφαση στις προσωπικές και συγγενικές σχέσεις σας, ώστε να γίνετε πιο γοητευτικοί και περιζήτητοι. Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται, οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σας και η σωματική κούραση θα σας βγαίνει πιο γρήγορα. Θα είναι πολύ εύκολο να αγχωθείτε για όσα σας συμβαίνουν και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε μικροτραυματισμούς. Τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε θα πρέπει να σας θυμίζουν να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση. Οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις που θα προκληθούν στα σχέδιά σας θα περιορίσουν τον δυναμισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φαίνεται ότι θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε, αφού στο τέλος θα τα καταφέρετε. Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε, σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορούν να παίξουν άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό τομέα. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών υποχρεώσεών σας. Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, ωστόσο την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα