Σαμαράς στην TV με ανάποδο εσώρουχο!

13:29 4/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣαμαράς στην TV με ανάποδο εσώρουχο! Κυριακή, Μάιος 4, 2014 - 12:30

Τον Τρύφωνα Σαμαρά τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Το μοναδικό του χιούμορ, ο αυθόρμητος χαρακτήρας του και οι συνεργασίες του με τους περισσότερους Ελληνες celebrities τον έχουν κάνει το νούμερο 1 στον χώρο του. Είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν να τσαλακωθούν και το απέδειξε μέσα από τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό χορευτικό σόου του ΑΝΤ1.

Ο

Τρύφωνας λοιπόν θα παρουσιάζει από αύριο το δελτίο των stars στο κανάλι Ε, καθημερινά από τις 19.30 έως τις 20.30.

Από το πιστολάκι, στις ειδήσεις. Το φοβήθηκες αυτό;

Πραγματικά το φοβήθηκα και το φοβάμαι, γιατί αύριο είναι η πρεμιέρα. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει. Εχω μόνιτορ, ακουστικό, όλα αυτά δεν τα είχα ποτέ. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία που με εμπιστεύτηκαν για ένα δελτίο lifestyle ,που πραγματικά λείπει αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Και νομίζω ότι όλα τα πράγματα, ακόμη και τα πιο σοβαρά, πρέπει να τα βλέπουμε με μια δόση χιούμορ.

Είσαι ανοιχτός στην κριτική ή δεν θέλεις να ακούς τα αρνητικά σχόλια;

Είμαι ανοιχτός στην κριτική. Από τα αρνητικά σχόλια θέλω να μάθω. Αυτό που καλούμαι να κάνω -επειδή για εμένα είναι κάτι τελείως διαφορετικό- το προσεγγίζω με πιο σοβαρή ματιά. Δεν αρκεί να είμαι ο εαυτός μου. Για να δώσω το αποτέλεσμα που θέλω έχω δουλέψει πολύ και το κοινό θα δει μια άλλη εικόνα μου.

Θα παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης;

Χαίρομαι όταν μαθαίνω ότι ο κόσμος με αγαπάει και με παρακολουθεί. Σαφώς είναι μέρος του επαγγέλματος, αλλά δεν είναι η δική μου δουλειά.

Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να πεις το «ναι»;

Ηταν μια πρόκληση, κάτι το διαφορετικό. Μου αρέσει που είμαι σ' ένα νέο κανάλι που μου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσω μια εκπομπή και όχι απλώς να συμμετέχω σε κάποια.

Εχεις άγχος πριν από την αυριανή πρεμιέρα;

Εχω πάρα πολύ άγχος. Κάνουμε πρόβες με τους συνεργάτες μου, τον αρχισυντάκτη μου Γιώργο Σφακιανάκη και θέλω όλοι οι τηλεθεατές να με αγκαλιάσουν σε αυτή την προσπάθεια, στην οποία θα δώσω όλο μου το είναι.

Εχεις κάποιο γούρι που θα το έχεις μαζί σου;

Για να μη με ματιάσουν φοράω πάντα τρία βραχιολάκια που μου τα έχουν κάνει δώρο τρεις καλές μου φίλες και θα φορέσω και το εσώρουχό μου ανάποδα!

Τηλεοπτικά έχεις δοκιμάσει αρκετά πράγματα. Ποιο ήταν το πιο extreme για εσένα;

Σε αυτό που έχω αδυναμία είναι το «Wipe out», μία από τις συμμετοχές που έχει μείνει στην καρδιά μου.

Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση από τους θαυμαστές σου;

Οταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη, κάποιος έπεσε στον δρόμο και μου είπε: «Αν δεν φωτογραφηθείς μαζί μου, δεν σηκώνομαι». Και για να μην τον πατήσουν, φωτογραφήθηκα.

Ποια συνεργασία αποτελεί όνειρο και τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις στην TV;

Αυτό που ξεκινάω τώρα -το να παρουσιάζω μια δική μου εκπομπή- είναι σαν όνειρο. Μάλιστα στα ίδια στούντιο πριν από 15 χρόνια χτένιζα την Ρούλα Κορομηλά για το «Bravo»!

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα