Ροζ «απειλή» για την Κέλι Μπρουκ

SHOWBIZΡοζ «απειλή» για την Κέλι ΜπρουκΣάββατο, Απρίλιος 19, 2014 - 11:45


Eναν εφιάλτη ζει μία ακόμα φορά στην προσωπική της ζωή η Κέλι Μπρουκ, καθώς ο αρραβωνιαστικός της αποδεικνύεται παραπάνω από ζωηρός. Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Μακ Ιντος κατηγορείται ότι φλέρταρε μέσω του λογαριασμού του στο facebook με τη βετεράνο πορνοστάρ Τζίνα Ροντρίγκεζ, στέλνοντάς της σειρά από καυτά μηνύματα, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία αναφορικά με τις προθέσεις του για εκείνη, αλλά και για το status της σχέσης του με την Μπρουκ.


Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Mirror» η 49χρονη Ροντρίγκεζ, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ντέμι Ντέλια, ισχυρίζεται ότι ο Μακ Ιντος, πρώην κομάντος του βρετανικού πολεμικού ναυτικού, τη ρώτησε αν θα ήθελε να ποζάρει γυμνός για εκείνη, ενώ ανταποκρίθηκε με το παραπάνω όταν εκείνη του ζήτησε να συναντηθούν από κοντά. Μόλις πριν από ένα μήνα εκείνος και η Μπρουκ διέρρευσαν στον Τύπο τον αρραβώνα τους, ανεβάζοντας στο Instagram κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά με ένα μπαλόνι που έγραφε «αρραβωνιασμένοι».


Ο ηθοποιός ωστόσο, όταν ερωτήθηκε από την πορνοστάρ για το είδος της σχέσης του με το διάσημο μοντέλο, απάντησε: «Είναι κάτι ενδιάμεσο. Η μητέρα μου μας φωτογράφισε να κρατάμε αυτό το μπαλόνι Χα, χα, χα!»


Σύμφωνα με τη Ροντρίγκεζ, εκείνος διέγραψε εν συνεχεία τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει στο facebook και δημιούργησε ένα νέο προφίλ, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τη βετεράνο πορνοστάρ με μεγαλύτερη ασφάλεια.


Λίγο μετά τη συνέντευξη της γνωστής πορνοστάρ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού επέμεινε ότι το προφίλ του στο facebook είχε πέσει θύμα χάκερ και ότι, ως εκ τούτου, η Ροντρίγκεζ αντάλλαξε μηνύματα με ανθρώπους που υποδύονταν εκείνον και είχαν απώτερο σκοπό να διαλύσουν τη σχέση του με την Κέλι Μπρουκ. Και ο ίδιος όμως έσπευσε να κάνει δηλώσεις στην προσπάθειά του να ηρεμήσει την αγαπημένη του. «Δεν μίλησα ποτέ ούτε έστειλα μηνύματα στην Τζίνα. Δεν ξέρω καν ποια είναι. Είμαι πιστός στην Κέλι» είπε χαρακτηριστικά.


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται «πονηρές» φήμες για τον ηθοποιό, από τη μέρα που άρχισε να βγαίνει με την Μπρουκ μέχρι σήμερα. Πριν από λίγο καιρό Βρετανίδα μοντέλο, που διατηρούσε μαζί του δεσμό το 2009, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για εκείνον, λέγοντας ότι είναι άπιστος και ότι «παίζει το μάτι του». Η Σάρα Μπέβερλι Τζόουνς αποκάλυψε μάλιστα ότι την είχε απατήσει με τουλάχιστον... έξι γυναίκες, ενώ πρόσθεσε ότι εξεπλάγην όταν άκουσε πως ο Μακ Ιντος έχει σοβαρές προθέσεις για την Μπρουκ. «Δεν νομίζω ότι η Κέλι ξέρει το πραγματικό του πρόσωπο» πρόσθεσε.


Η Κέλι Μπρουκ και ο Ντέιβιντ Μακ Ιντος γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων παραμονή Πρωτοχρονιάς και άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο, ενώ η είδηση του αρραβώνα τους ήρθε έπειτα από μόλις 12 εβδομάδων σχέσης. Αυτός είναι ο δεύτερος αρραβώνας για την Μπρουκ, η οποία κατά το παρελθόν επρόκειτο να παντρευτεί με τον Ελληνοαμερικανό ηθοποιό Μπίλι Ζέιν.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα