Εκανε... ματ στον Ραφίκ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕκανε... ματ στον Ραφίκ!Παρασκευή, Απρίλιος 18, 2014 - 11:45

Αντίθετες διαδρομές κάνουν στη Νότιγχαμ οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» Ματ Ντάρμπισιρ και Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αγγλος στράικερ βλέπει συνέχεια ανοιχτή την πόρτα της ενδεκάδας το τελευταίο διάστημα και ήδη στο... κοντέρ έχει γράψει 21 συμμετοχές φέτος στην Τσάμπιονσιπ.


Μάλιστα φαίνεται να είναι τόσο ανεβασμένος ώστε ο προπονητής του Γκάρι Μπραζίλ παραδέχτηκε πως είναι πολύ κοντά στο

να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο από τη Φόρεστ. Την ώρα όμως που ο 28χρονος φορ κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, ο «τρομοκράτης» χάνει έδαφος στην κούρσα της παραμονής στην αγγλική ομάδα. Για ακόμη ένα ματς, το περασμένο Σάββατο κόντρα στην ΚΠΡ, ο Αλγερινός ήταν εκτός αποστολής.


Αν και η Νότιγχαμ έκλεισε 13 παιχνίδια χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης, εντούτοις ο Μπραζίλ δεν ρίχνει στη μάχη τον πρώτο σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ (ο Τζεμπούρ έχει να παίξει σχεδόν έναν μήνα, από το ματς με την Τσάρλτον). Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Αγγλοι, ο «τρομοκράτης» μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φόρεστ το προσεχές καλοκαίρι. Αφενός δεν έχει προσαρμοστεί στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας κι αφετέρου υπάρχει πληθώρα επιθετικών (8) στο ρόστερ.


Ο Αλγερινός πάντως, που θεωρεί ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε στην αγγλική ομάδα, καίγεται να έχει αγώνες στα πόδια του, εφόσον υπάρχει στον ορίζοντα και το Μουντιάλ. Η εθνική ομάδα της χώρας του θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος, με αυτήν την κατάσταση, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει θέση στην αποστολή. Και φυσικά, η μεγάλη διοργάνωση της Βραζιλίας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει στα χέρια του περισσότερες προτάσεις για το μέλλον του.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα