Παρασκευή 18/4/2014

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 18/4/2014Παρασκευή, Απρίλιος 18, 2014 - 11:45

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες. Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες.


ΤΑΥΡΟΣ
Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας προτού σας πνίξουν τα έξοδα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλλετε

τις όποιες αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας προτού μετανιώσετε για τις επαγγελματικές αποφάσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, γιατί πληγώνετε και τους άλλους και τον εαυτό σας. Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν και να κινηθούν αναλόγως.


ΛΕΩΝ
Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις για δύσκολες καταστάσεις. Ο,τι σας απασχολεί πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις, μόνο καλό θα σας κάνει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.


ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα σε όλους τους τομείς. Εξάλλου, η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στη γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων, στο οποίο ποτέ δεν βγαίνετε χαμένοι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούργιες συνεργασίες, ωστόσο θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές ικανότητές σας. Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα που αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει ποτέ και δεν θα το κάνει τώρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε.


ΙΧΘΥΕΣ
Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια. Δείξτε αξιοπρέπεια σε ό,τι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο της σχέσης σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα