Ρωσίδα διαμελίστηκε αφού έπεσε και εγκλωβίστηκε σε καζάνι σοκολάτας

ΚΟΣΜΟΣΡωσίδα διαμελίστηκε αφού έπεσε και εγκλωβίστηκε σε καζάνι σοκολάταςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 18:36

Φριχτό θάνατο βρήκε νεαρή μητέρα δύο παιδιών ύστερα από την πτώση της σε καζάνι με λιωμένη σοκολάτα στο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής όπου δούλευε.

Το δυστύχημα συνέβη στο εργοστάσιο γλυκών Σεργκιέφ Ποσάντ στην πόλη Φεντόρτσοβο, κοντά στη Μόσχα. Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, δόθηκε διαταγή για τη διενέργεια έρευνας και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις μαρτυρίες υπάρχουν δύο πιθανά ενδεχόμενα.



Σύμφωνα με το πρώτο, η 24χρονη Σβετλάνα Ρόσλινα γλίστρησε και έπεσε μέσα στη δεξαμενή με τον μηχανισμό ανάδευσης της σοκολάτας, την ώρα που άδειαζε σακί με μείγμα συστατικών στη λιωμένη σοκολάτα.

Τα ενδεχόμενα

Μαρτυρία υποστηρίζει ότι το σακί ήταν πολύ βαρύ για τις δυνάμεις της, οπότε η 24χρονη έχασε, σκύβοντας, το κέντρο βάρους της και έπεσε μέσα στη δεξαμενή.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι ότι γλίστρησε από βιασύνη στην προσπάθειά της να πιάσει το κινητό της τηλέφωνο. Ο,τι κι αν συνέβη, η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να βγει.

Την παρέσυρε η συνεχόμενη κίνηση του μείγματος, εγκλωβίστηκε στον μηχανισμό ανάμειξης των συστατικών που ήταν εκείνη την ώρα σε λειτουργία και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μόνο τα πόδια της γυναίκας έμειναν σχεδόν ακέραια. Το υπόλοιπο σώμα της κυριολεκτικά διαμελίστηκε και σκορπίστηκε. Η νεαρή γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα