Αναζητούν στα νοσοκομεία τον τραυματία δράστη της ληστείας!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑναζητούν στα νοσοκομεία τον τραυματία δράστη της ληστείας!Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 18:26

«Χτενίζει» τα νοσοκομεία και τα ιδιωτικά θεραπευτήρια σε όλη την Αττική η Ασφάλεια Αττικής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ένας από τους ενόπλους που εισέβαλαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη βιομηχανία αλλαντικών Υφαντής έχει τραυματιστεί από σφαίρα αστυνομικού.

Την κινητοποίηση προκάλεσε η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στον παράδρομο της Αττικής Οδού, όπου οι δράστες της αιματηρής ληστείας «γάζωσαν» με σφαίρες τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ,

ότι ένας από αυτούς παραπατούσε όταν μπήκε στο αυτοκίνητο της διαφυγής και φαινόταν τραυματισμένος.



Οταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο με τους κακοποιούς, δύο από αυτούς κατέβηκαν, γονάτισαν και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον τους. Ενας από τους αστυνομικούς ανταπέδωσε τα πυρά με το πιστόλι του. Κατά την εξερεύνηση του οχήματος των δραστών, όταν εντοπίστηκε καμένο πάνω από την Αττική Οδό, κοντά σε μια χαράδρα στο ύψος του Ασπροπύργου, βρέθηκαν τρύπες από τις σφαίρες του αστυνομικού.

Πλαστές (;) πινακίδες

Στο μεταξύ, τουλάχιστον από τη σύγκριση των αριθμών κυκλοφορίας, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής ότι τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και τα πυρπόλησαν (το ένα στην Κηφισιά και το άλλο στην περιοχή του Ασπροπύργου) είναι κλεμμένα. Δεν αποκλείεται, όμως, οι πινακίδες, που αντιστοιχούν σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, να είναι πλαστές.

Στην αιματηρή ληστεία, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μελών της οικογένειας Υφαντή, συμμετείχαν συνολικά πέντε βαριά οπλισμένοι κακοποιοί. Ο ένας ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τους δύο φύλακες στο κουβούκλιο του προαυλίου, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις εισέβαλαν στο λογιστήριο. Δύο από αυτούς στάθηκαν στην πόρτα, ενώ οι άλλοι δύο, από τους οποίους ένας ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ, μπήκαν στα γραφεία, άρπαξαν περίπου 50.000 ευρώ και πυροβόλησαν στα πόδια τον Χαράλαμπο και τον Κωνσταντίνο Υφαντή.
«Και οι δύο ασθενείς είναι εκτός κινδύνου και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη» αναφέρει για την πορεία της υγείας τους το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το ΚΑΤ.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα