Ρέμος, Γλυκερία, Νικολόπουλος!

SHOWBIZΔΙΟΓΕΝΗΣ • ΑΝΟΙΞΗ 2016Ρέμος, Γλυκερία, Νικολόπουλος!Παρασκευή, Φεβρουάριος 26, 2016 - 18:25

Μπορεί η φετινή σεζόν να ξεκίνησε άκρως δυναμικά και διασκεδαστικά για το Διογένης Studio, όμως η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη. Ύστερα από το τέλος των παραστάσεων Ρέμου Νικολόπουλου

Δάρρα, το κέντρο έρχεται να τις συνεχίσει αντικαθιστώντας την τελευταία με μία νέα ευχάριστη προσθήκη στο σχήμα, που δεν είναι άλλη από τη Γλυκερία. Ρέμος Νικολόπουλος Γλυκερία ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην πίστα του Διογένης την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου και είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν μία σειρά εμφανίσεων που θα μας μείνει αξέχαστη. Τρία μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, από τα πιο κορυφαία, που έχουν διανύσει χιλιόμετρα στις πίστες, δίνουν το δικό τους μοναδικό μουσικό ραντεβού και έκτοτε θα μας χαρίσουν τα πιο διασκεδαστικά διήμερα της άνοιξης 2016. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Διογένης Studio θα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα της σεζόν αυτής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ • ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

Η πορεία του και οι επιτυχίες του είναι γνωστά σε κάθε λάτρη της λαϊκής μουσικής βιομηχανίας, καθώς ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της τις δύο τελευταίες δεκαετίες, που μετρά η καριέρα του. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκε στη δισκογραφία μέχρι και σήμερα, παραμένει στην κορυφή και μας χαρίζει κάθε σεζόν έναν εγγυημένο προορισμό διασκέδασης με τις ζωντανές του εμφανίσεις. Και αυτό συμβαίνει κυρίως από την πίστα του εν λόγω νυχτερινού κέντρου, μιας και σχεδόν από το ξεκίνημα της καριέρας, οι ιθύνοντές του Διογένης τον εμπιστεύτηκαν να αναλάβει την πίστα αυτή και φυσικά, δεν έχασαν. Έκτοτε, βρίσκεται συνέχεια σε αυτήν να παρουσιάζει το πρόγραμμά του και οι θαυμαστές του να ξέρουν πολύ καλά, που μπορούν να τον βρουν σχεδόν... κάθε σεζόν.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ • ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

Ομολογουμένως, αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Οι επιτυχίες που η Γλυκερία μας έχει χαρίσει εδώ και τριάντα χρόνια που βρίσκεται στο καλλιτεχνικό στερέωμα είναι τόσες πολλές, που σίγουρα, λίγες ώρες ζωντανού προγράμματος δεν αρκούν για να τις καλύψουν. Ωστόσο, κάθε φορά, φροντίζει να μας δίνει μία σύντομη -συγκριτικά με τον όγκο των επιτυχιών της- αλλά μεστή γεύση των τραγουδιών που έχουμε τόσο αγαπήσει. Φέτος, την είδαμε στο ΦΩΣ, σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τον Μανώλη Λιδάκη και των Μανώλη Κονταρό, ενώ τώρα, τη σεζόν συνεχίζει με μία νέα συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ στη σκηνή του Διογένης. Γλυκερία Ρέμος Νικολόπουλος ετοιμάζονται να απογειώσουν τις βραδιές μας με ατελείωτο κέφι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ • ΑΝΟΙΞΗ 2016

Από τους τρεις καλλιτέχνες του σχήματος, είναι εκείνος που μετρά τα περισσότερα χρόνια στο μουσικό στερέωμα, μιας και ξεκίνησε την πορεία του πριν από 50 χρόνια. Μία πορεία που έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία από την αρχή μέχρι και σήμερα. Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ίσως ο κορυφαίος εκπρόσωπος του μπουζουκιού, που έχει συνοδεύσει με αυτό μεγάλα και διαχρονικά αστέρια του λαϊκού ρεπερτορίου -βλέπε Στέλιο Καζαντζίδη, Μαρινέλλα, Πόλυ Πάνου, Καίτη Γκρεϋ, Τόλη Βοσκόπουλο, Γιάννη Πουλόπουλο Στράτο Διονυσίου και πολλούς ακόμα- αλλά και έχει γράψει για όλους αυτούς μεγάλες επιτυχίες, μιας και παράλληλα είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συνθέτες. Με τον Αντώνη Ρέμο η συνεργασία ξεκίνησε πριν χρόνια, όταν του πρωτοέγραψε τραγούδια, ενώ φέτος μπορούμε να τους απολαύσουμε και μαζί ζωντανά.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

Στη συμβολή των λεωφόρων Συγγρού και Αμφιθέας, δεσπόζει εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, ένας από τους πιο ποιοτικούς χώρους διασκέδασης στην πόλη, που με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό, οι ιθύνοντές του μας χαρίσουν κάθε χρόνο τις πιο ξεχωριστές μουσικές συναντήσεις. Από τη σκηνή του έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια αμέτρητα ονόματα του τραγουδιού, ενώ εδώ και 3 χρόνια έχει επιστρέψει ανανεωμένο στη νυχτερινή ζωή, και φιλοξενεί τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία έχοντάς τον καταστήσει ένα από τα βασικά του χαρτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του kratisinow:
Ρεμος Γλυκερια ΔΙΟΓΕΝΗΣ 2016

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣΓΛΥΚΕΡΙΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO
Keywords
Τυχαία Θέματα