Την έστειλα για ράμματα!

SHOWBIZΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥΤην έστειλα για ράμματα!Παρασκευή, Φεβρουάριος 26, 2016 - 16:01

Η αγάπη του κόσμου έστειλε τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο νοσοκομείο! «Αγιο» είχε η κωμική ηθοποιός το απόγευμα της Κυριακής, όταν ζωηρές θαυμάστριες όρμησαν κατά πάνω της εκδηλώνοντας την αγάπη τους, με αποτέλεσμα εκείνη να σκοντάψει στις κακοτεχνίες του πεζοδρομίου έξω από το θέατρο Μπρόντγουεϊ και να σωριαστεί!

«Επεσε ο κόσμος πάνω μου ζητώντας

αυτόγραφα και selfies. Ομως ο δήμος δεν φρόντισε να φτιάξει τις πλάκες στο πεζοδρόμιο και κάθε μέρα μετράμε... θύματα» αναφέρει στην «Espresso» η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Από την πτώση η ηθοποιός τραυματίστηκε και το πρόσωπό της γέμισε αίμα. Αμέσως ο συνάδελφός της Σπύρος Θεοδόσης και ο θεατρικός επιχειρηματίας Βασίλης Πλατάκης τη μετέφεραν στο καμαρίνι της, αλλά δυστυχώς η αιμορραγία δεν σταματούσε, ενώ όλοι πίστευαν πως είχε χτυπήσει σοβαρά στο μάτι της.

Οσο η ώρα για την έναρξη της παράστασης «Οίκος ευγηρίας», στην οποία πρωταγωνιστεί, πλησίαζε τόσο η Στυλιανοπούλου καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα στο καμαρίνι της αφού μετά το χτύπημα δεν ένιωθε καλά.

Στο Ιπποκράτειο

Ομως ως άψογη επαγγελματίας ανέβηκε στη σκηνή και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η παράσταση έπρεπε να αναβληθεί. «Σας ζητάω συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να παίξω. Ζαλίζομαι πολύ» είπε με ξέπνοη φωνή.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στον προσωπικό της γιατρό, τον κ. Τσιπουράκη, που της έκανε τελικά ράμματα.

Μάλιστα, όπως της είπε, γλίτωσε το μάτι της στο... παρά τρίχα. «Τώρα είμαι σαν να έχω κάνει μπότοξ, μόνο από τη μια πλευρά όμως! Τόσο πρησμένη και μελανιασμένη είμαι» είπε με χιούμορ η δημιφιλής κωμικός στην «Espresso»!

H σπουδαία και πολύ αγαπητή ηθοποιός έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού τον επόμενο μήνα πρόκειται να τιμηθεί για τα 50 χρόνια προσφοράς της στο θέατρο!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Την έστειλα για ράμματα!,