Ψωμιάδης με αιθέριες υπάρξεις

SHOWBIZO «Ζορό» ράπερ!Ψωμιάδης με αιθέριες υπάρξειςΣάββατο, Ιούνιος 17, 2017 - 15:00

«Ρίχνει» το διαδίκτυο το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Σε λέω», στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ως Ζορό, αστροναύτης, Ανγκελα Μέρκελ αλλά και... πωλητής παπουτσιών, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης κλέβει την παράσταση με την εμφάνισή του στο βιντεοκλίπ

του ράπερ Patro που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.

Το τραγούδι αποπνέει από την πρώτη στιγμή «άρωμα» Θεσσαλονίκης, όπως και ο τίτλος του. Σε πρώτο πλάνο αποτυπώνεται με λήψη από drone το μνημείο-σύμβολο της πόλης, ο Λευκός Πύργος. Ο ράπερ Patro τραγουδάει για την αγαπημένη κάποιου που το 'σκασε με έναν πετυχημένο άντρα. Φόντο του βιντεοκλίπ είναι χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, όπως τα Λαδάδικα, η μαρίνα στο Καραμπουρνάκι της Καλαμαριάς και η Νέα Παραλία.

Μοιραία συνάντηση

Ο «Πανίκας» εμφανίζεται στο πιο κρίσιμο σημείο του τραγουδιού, στο ρεφρέν που λέει: «Σε λέω, σε λέω, γύρνα πίσω κινδυνεύω». Αρχικά φαίνεται να υπογράφει έγγραφα στο γραφείο του, ενώ η μοιραία συνάντησή του με την κοπέλα γίνεται τυχαία σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σηκώνει από το έδαφος την τσάντα της.

Αν και η μουσική του τραγουδιού είναι ραπ, έχει και ποντιακά στοιχεία, αφού ο «Ζορό» τραγουδάει υπό τους ήχους ποντιακής λύρας! Στο κλείσιμο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φεύγει με ένα ιστιοπλοϊκό παίρνοντας μαζί του και την... κοπέλα, που εγκαταλείπει για χάρη του τον φίλο της!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα