Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18 Ιουνίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18 ΙουνίουΣάββατο, Ιούνιος 17, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας. Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού τομέα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα τα προβλήματά σας, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος. Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες

που επικρατούν και την καλή διάθεσή σας προκειμένου να διασκεδάστε με τους φίλους σας. Για να αισθανθείτε πληρότητα με τον σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά. Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Η μέρα σάς προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική εμφάνισή σας και γοητεύστε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί κουράζετε τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας πού υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και, αν δεν μπορείτε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφεται.

ΙΧΘΥΣ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή δραστηριότητά σας, γι' αυτό επιμεληθείτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και κάντε το ίδιο με τα οικονομικά σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα