Ο «Ντίντι» χτύπησε «θεόσταλτο» tattoo

ΚΟΣΜΟΣΟ «Ντίντι» χτύπησε «θεόσταλτο» tattooΠαρασκευή, Ιούνιος 16, 2017 - 19:32

Την Παναγία και τον Ιησού έχει ο Σον «Ντίντι» Κομπς για να φυλάνε τα νώτα του. Ο διάσημος ράπερ, που παλιότερα ήταν γνωστός ως Παφ Ντίντι, αποκάλυψε το νέο γιγάντιο τατουάζ που «χτύπησε» στην πλάτη του.

Δύο μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση της κορυφής της λίστας του περιοδικού «Forbes» ως ο ακριβότερα αμειβόμενος celebrity στον κόσμο, με έσοδα 116.470.000 ευρώ τον τελευταίο χρόνο, ο Ντίντι δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Το νέο τατουάζ που κοσμεί το σώμα του δημιούργησε ο tattoo artist Νίκο Χουρτάντο και βρίσκεται κάτω από την κορόνα του Μπασκιά με τη φράση «Ο βασιλιάς των βασιλιάδων» που έχει στον λαιμό του. Καλύπτει ολόκληρη την πλάτη του, απεικονίζοντας την Παναγία να κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό Ιησού. «Εγώ προσέχω την μπροστινή πλευρά μου και Εκείνη την ΠΛΑΤΗ μου!!!» σημείωσε ο Ντίντι στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Πολλοί από τους 8.200.000 followers του 47χρονου ράπερ άρχισαν να αναζητούν από ποια θρησκευτική εικόνα είναι εμπνευσμένο το τατουάζ. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μοιάζει εντυπωσιακά με την εικόνα της Μαύρης Παναγίας της Τσεστοχόβα, η οποία βρίσκεται σε μοναστήρι της Πολωνίας. Κάποιοι -ελάχιστοι- επέμεναν ότι το τατουάζ δείχνει το πνεύμα βουντού της Αϊτής Εζιλι Ντάντρο, η απεικόνιση του οποίου είναι εμπνευσμένη από την εικόνα της Πολωνίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα