Οι κολλητοί «διάσημοι» μαζί στα μπουζούκια

SHOWBIZΟι κολλητοί «διάσημοι» μαζί στα μπουζούκιαΠέμπτη, Μάιος 11, 2017 - 15:45

Μετά την πείνα και τις κακουχίες, πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια! Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος άφησαν πίσω τους τις δυσκολίες που έζησαν στον Αγιο Δομίνικο και όσα αρνητικά τούς «έσουραν» οι fans του reality περί «κλίκας» στην ομάδα των «Διασήμων», και πριν από λίγα βράδια διασκέδασαν στο κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης.

Οι δύο πρώην «Survivors», με τροπικό μαύρισμα που τράβηξε τα βλέμματα και συζητήθηκε, θέλησαν να δείξουν ότι από το παιχνίδι επιβίωσης κρατούν τα

θετικά, δηλαδή τη γνωριμία τους που εξελίχθηκε σε φιλία και αφήνουν πίσω τα όποια αρνητικά!

Στην παρέα και η Πηλιάκη

Στην παρέα τους ήταν και η όμορφη σύζυγος του Στέλιου, Ολγα Πηλιάκη, με την οποία ο πρώην «Διάσημος» παίκτης αντάλλασσε φιλιά και χάδια όλο το βράδυ, αποδεικνύοντας ότι η εμπειρία του «Survivor» και η απόσταση τους έφεραν πιο κοντά! Το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά, παραμένει πολύ ερωτευμένο. Αλλωστε, η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της σε κάθε δύσκολη στιγμή που έζησε στο παιχνίδι, με σχόλια σε εκπομπές και αναρτήσεις στα social media: «Εγώ ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου και αυτό μου αρκεί!» είχε γράψει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
τι φοράνε οι διασιμοι στα μπουζούκια
Τυχαία Θέματα