«Προδοσία» για την «Ισμήνη»

TV GOSSIP«Προδοσία» για την «Ισμήνη»Τρίτη, Νοέμβριος 15, 2016 - 18:44

Μια γιατρό που βιώνει την προδοσία από πρώτο χέρι υποδύεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη στον Σκάι.

Η μελαχρινή καλλονή, που άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο στο «Πρωινό mou», έχει περάσει με επιτυχία εδώ και περίπου δύο χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

«Στις “Προδοσίες” είμαι η Ισμήνη, μια γιατρός ερευνήτρια που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης από τον άντρα που έχει ερωτευτεί» λέει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Πρόκειται για το πρώτο τηλεοπτικό βήμα μου και χαίρομαι πραγματικά που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν τόσο έμπειρο και επιτυχημένο σκηνοθέτη και παραγωγό όπως είναι ο Στράτος Μαρκίδης. Ακόμη, το δυνατό καστ του σίριαλ, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργο Νινιό, Φίλιππο Σοφιανό και Κώστα Σόμμερ, είναι ένας ακόμη λόγος που νιώθω ευτυχής που είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της δουλειάς. Ολοι τους είναι επαγγελματίες με τους οποίους επιθυμούσα να συνεργαστώ».

Ειδικά ο Κώστας Σόμμερ βέβαια, εκτός από συνεργάτης της στις «Προδοσίες», είναι και συνοδοιπόρος της στην προσωπική της ζωή. «Αισθάνομαι πολύ καλά που συμμετέχουμε στην ίδια παραγωγή και δη στην Κύπρο. Εκτός από το πλατό που δουλεύουμε μαζί, έχω έναν άνθρωπο να μοιράζομαι μαζί του και το δωμάτιο του ξενοδοχείου για να μη νιώθω μοναξιά.

Επίσης, κάθε φορά που υπάρχει ελεύθερος χρόνος από τα γυρίσματα μπορούμε να πάμε μαζί μια βόλτα στην πόλη. Χαίρομαι που τον έχω παρέα μου» αναφέρει.

Οσο για την εξέλιξη του ρόλου της; Η Ναυσικά τηρεί σιγήν ιχθύος, παραπέμποντας τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη του Σκάι κάθε μεσημέρι στις 15.00.

«Θεωρώ πως έχω κάποια κοινά στοιχεία με την Ισμήνη. Ας πούμε, όταν ήμουν μικρή, είχα σκεφτεί κι εγώ να γίνω γιατρός για να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο» σχολιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα