Πριγκιπική υπόκλιση στο «Bond girl»

SHOWBIZΝΤΟΥΜΠΑΪΠριγκιπική υπόκλιση στο «Bond girl»Τρίτη, Νοέμβριος 15, 2016 - 17:49

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκλεψε την παράσταση στο Ντουμπάι! Προσκεκλημένη στα εγκαίνια της έκθεσης-αφιέρωμα στον πιο διάσημο κινηματογραφικό Βρετανό πράκτορα, το «κορίτσι του James Bond» έγινε δεκτό στα Αραβικά Εμιράτα με μεγάλο ενθουσιασμό.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα

Η Ελληνίδα ηθοποιός, που βρέθηκε στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία «Skyfall», κατέφθασε στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι την περασμένη Κυριακή και κατέλυσε σε δωμάτιο του πολυτελέστατου

«Armani Hotel», με τη θέα από το παράθυρό της να κόβει την ανάσα! Η Τόνια δεν έχασε λεπτό και φωτογραφήθηκε με φόντο την πόλη, πόζα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι επίσημες και άκρως κομψές εμφανίσεις της στα events της διοργάνωσης, όπως εκείνη με το μαύρο έξωμο βραδινό φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, μονοπώλησαν τα φλας και τις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφους να την κυνηγούν συνεχώς.

Χρυσή δημιουργία

Για τη λαμπερή βραδιά των εγκαινίων η Τόνια Σωτηροπούλου (αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για το μακιγιάζ της) επέλεξε μία άκρως εντυπωσιακή χρυσή δημιουργία των MiRo, με βαθύ ντεκολτέ, διαφάνειες και κεντημένα χιλιάδες πετράδια που λαμπύριζαν σε κάθε βήμα της. Σε συνδυασμό με υπέροχα κοσμήματα και τα μαλλιά της λυτά, η γνωστή ηθοποιός διέσχισε με χολιγουντιανό αέρα το κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τη δεξίωση στον φαραωνικό ουρανοξύστη Βurj Dubai, τον ψηλότερο του κόσμου!

Διοργανωτές, καλεσμένοι και κοινό «ζαλίστηκαν» από την ομορφιά της, ενώ θύμα της γοητείας της έπεσε και ένας πρίγκιπας, με τον οποίο πόζαραν σε κοινή selfie!

Τη φωτογραφία με τον billionaire θαυμαστή της τη δημοσίευσε επίσης στο διαδίκτυο, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον αλλά και περιπαιχτικά σχόλια των θαυμαστών της!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα