Κόντρα ανάμεσα σε ροκ γείτονες!

ΚΟΣΜΟΣΚόντρα ανάμεσα σε ροκ γείτονες!Τρίτη, Νοέμβριος 15, 2016 - 18:33

Σε σκληρό ροκ εξελίσσεται η γειτονία του ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς με τον κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος Led Zeppelin Τζίμι Πέιτζ, με τον οποίο βρίσκεται

στα μαχαίρια, επειδή αντιτίθεται στις εργασίες ανακαίνισης που κάνει ο πρώτος στην έπαυλη που αγόρασε πριν από τρία χρόνια στο δυτικό Λονδίνο.

Ο 72χρονος Πέιτζ από την αρχή καταγγέλλει τις εργασίες που γίνονται στην κατοικία του 42χρονου Γουίλιαμς ως «καταστροφικές» και προ ολίγων ημερών ο Γουίλιαμς με δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό έριξε λάδι στη φωτιά, χαρακτηρίζοντας τον γείτονά του «ψυχικά άρρωστο» και κατηγορώντας τον ότι κατασκηνώνει στην αυλή του, για να κατασκοπεύει τις εργασίες!

«Ο Τζίμι καθόταν στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μας, τέσσερις ώρες κάθε φορά. Καταγράφει τους εργάτες, για να δει αν κάνουν πολύ θόρυβο. Οι κτίστες ήρθαν και τον βρήκαν να έχει αποκοιμηθεί στον κήπο του περιμένοντας. Είναι σαν ψυχική νόσος» είπε χαρακτηριστικά. Ο Γουίλιαμς αναφέρθηκε και σε μια άλλη διένεξη αυτού του τύπου, πάλι μεταξύ ενός ποπ κι ενός ροκ καλλιτέχνη, του Γκάρι Μπάρλοου, «συγκατοίκου» του στους Take That, με τον 69χρονο κιθαρίστα των Queen Μπράιαν Μέι.

Αστειευόμενος μάλιστα σε σχέση με ό,τι συμβαίνει στους ηλικιωμένους ροκ σταρ είπε: «Θα πρέπει να ζητήσω από τώρα συγγνώμη στον Εντ Σίραν γι' αυτά που θα του κάνω σε 15 χρόνια»!

Keywords
Τυχαία Θέματα