ΠΩΣ; Και πύθωνας στο Ρέθυμνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠΩΣ; Και πύθωνας στο ΡέθυμνοΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 26, 2014 - 14:09

Σε ζούγκλα του... Αμαζονίου θα παραπέμπει, όπως φαίνεται, σε λίγο καιρό το Ρέθυμνο, αφού μετά τον κροκόδειλο Σήφη που πλατσουρίζει ξέγνοιαστος στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών τώρα έκανε την εμφάνισή του κι ένας πύθωνας! Το τεράστιο φίδι συνελήφθη να σουλατσάρει στην παραλιακή οδό της πόλης, σαν να βρίσκεται στον φυσικό του χώρο, ενώ

όσοι το συνάντησαν έτρεξαν έντρομοι μακριά για να αποφύγουν τη... σφιχτή αγκαλιά του!

Πάντως βρέθηκαν και κάποιοι... γενναίοι που πλησίασαν το ερπετό -φυσικά από απόσταση ασφαλείας- για να τραβήξουν φωτογραφίες και να το βιντεοσκοπήσουν. Το θέαμα αυτό δεν το συναντά κανείς καθημερινά και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μέσα σε χρόνο μηδέν το γύρο του Ρεθύμνου αλλά και των social media.
Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις από κάποιους, οι οποίοι θεώρησαν ότι το τεράστιο ερπετό ανήκει σε κάποιον ανεγκέφαλο που δεν δίστασε να το αφήσει ελεύθερο μέχρι να πιει τον καφέ του στις καφετέριες που βρίσκονται στο σημείο αδιαφορώντας για τον πανικό που θα προκαλούσε ή για τη φήμη της πόλης των... άγριων ζώων, που τείνει να βγάλει το Ρέθυμνο μετά και την ιστορία με τον ασύλληπτο κροκόδειλο. Πάντως δεν έγινε γνωστό αν ο πύθωνας πιάστηκε τελικά και πού οδηγήθηκε.


Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα