Τι θα συμβεί τη νέα σεζόν στο «Κάτω Παρτάλι»

SHOWBIZΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤι θα συμβεί τη νέα σεζόν στο «Κάτω Παρτάλι»Παρασκευή, Σεπτέμβριος 26, 2014 - 13:17

Εχουν κάνει ένα νησί άνω κάτω, αν και πίσω στο... Κάτω Παρτάλι ετοιμάζεται baby boom! Νυχτερινά γυρίσματα στην Απολλωνία της Σίφνου, στο Κάστρο και στις Καμάρες κάνουν αυτές τις ημέρες οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega «Κάτω Παρτάλι», το οποίο

όλη την προηγούμενη σεζόν «χτυπούσε» μέχρι και 60% τηλεθέαση.

Μάλιστα, προς τιμή των ηθοποιών και των συντελεστών, ο δήμαρχος Σίφνου Ανδρέας Μπαμπούνης ετοιμάζει μεγάλο φαγοπότι και γλέντι στην Απολλωνία το βράδυ του Σαββάτου, με το που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Τι θα γίνει, όμως, φέτος, στη σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό; Ο σεναριογράφος της Λευτέρης Παπαπέτρου, εν ώρα νυχτερινών γυρισμάτων και με πολύ ανεβασμένη διάθεση, έδωσε στην «Εspresso» πολλές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της νέας σεζόν.

«Η Βίβιαν, ο Κωνσταντίνος και ο Μανώλης φεύγουν από το Κάτω Παρτάλι γιατί δεν έχουν μία και πρέπει να πάνε να δουλέψουν. Βρίσκουν δουλειά στη Σίφνο και πάνε να βγάλουν κανένα ευρώ. Η Μοσχούλα τούς ακολουθεί από απελπισία, αφού μετά την κασέτα που αφήνει στην κόρη της με όλες τις αλήθειες για τη ζωή της, δεν έχει το θάρρος να τη συναντήσει. Ο γεωπόνος Θανάσης συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Βίβιαν και αποφασίζει να ψάξει να τη βρει. Και ως ντετέκτιβ τα καταφέρνει και θα της κάνει μια ερωτική εξομολόγηση άνευ προηγουμένου» μας λέει ο Παπαπέτρου, λίγο προτού αρχίσει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις! «Ο Θανάσης φέρνει μαζί του, όμως, και ένα συνταρακτικό νέο από το χωριό: η αρραβωνιαστικιά του Μανώλη, η Νεκταρία έμεινε έγκυος από εκείνον και ο... Μανωλιός θα γίνει πατέρας.

Μόλις το μαθαίνει αυτό φεύγει σαν σίφουνας από το νησί, αφού η πατρότητα τον έχει τρελάνει και τον έχει κάνει να θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Οι στενοί του φίλοι, Βίβιαν και Κωνσταντίνος, τον ακολουθούν -θέλοντας και μη- στο Κάτω Πάρταλι κι εκεί θα συνεχιστούν οι περιπέτειές τους. Στο χωριό ο Διαμαντής έχει μείνει μόνος του και τον έχει φάει η μελαγχολία και η στεναχώρια. Γιατί αυτό που δεν σας είπα είναι ότι η παρέα έχει πάρει για όμηρο και τη μάνα του, τη φοβερή γιαγιά που δεν μιλάει, αλλά όλα τα βλέπει» συμπληρώνει ο ταλαντούχος σεναριογράφος.

«Ολα είναι μια χαρά» λέει ο Χαλκιάς για τα περί παραπόνων

Και ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Μίνωας Θεοχάρης και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρίσκονται σε πυρετό γυρισμάτων σε βουνά, εκκλησιές, κάστρα και ακρογιαλιές, φήμες θέλουν τον Τάσο Χαλκιά να έχει παράπονα με την παραγωγή. «Με το "Κάτω Παρτάλι" δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ μπαίνω για γυρίσματα στις 6 Οκτωβρίου στο Καπανδρίτι, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του Διαμαντή. Τη σειρά ωστόσο θα τη δείτε από τις 12 Ιανουαρίου» δηλώνει -διαλύοντας τα «σύννεφα»- ο πρωταγωνιστής στην «Espresso».

Τα λεγόμενά του επιβεβαιώνει και ο Λευτέρης Παπαπέτρου. «Πραγματικά, δεν έχω ιδέα. Με τον Τάσο όλα είναι μια χαρά. Χωρίς τον Διαμαντή, "Παρτάλι" δεν γίνεται. Ξεκινάμε τα γυρίσματα με το που θα γυρίσουμε από τη Σίφνο και έχω πολλή χαρά» μας λέει χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος της σειράς.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα