«Πολύτιμες» business!

SHOWBIZ«Πολύτιμες» business!Δευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 16:29

O Στράτος Τζώρτζογλου, που τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ, παρουσίασε συλλογή κοσμημάτων που σχεδίασε ο ίδιος

Σχεδιαστής κοσμημάτων έγινε ξαφνικά, στα 51 του χρόνια, ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ κυνηγώντας -όπως αρκετοί άλλοι Ελληνες συνάδελφοί του- το όνειρο της διεθνούς καριέρας, ξάφνιασε τους πάντες αποκαλύπτοντας μέσα από τα social media

ένα ακόμη ταλέντο του.

Η πρώτη συλλογή του, που φέρει φυσικά τ' όνομά του (F-Stratos), αποτελείται από κομμάτια για άντρες και γυναίκες κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά και πολύτιμους λίθους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη χώρα μας.

«Κοσμήματα που θυμίζουν Ελλάδα, κοσμήματα τόσο έντονα δυναμικά όσο και η απλότητα του design τους» αναφέρει ο Στράτος στη σελίδα του στο facebook, παραπέμποντας τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του στο e-shop που έχει δημιουργήσει, μέσω του οποίου προωθεί τις δημιουργίες του.

Καμπάνια

Οι τιμές των κοσμημάτων made by Τζώρτζογλου, πάντως, είναι ολίγον... τσουχτερές, αφού ξεκινούν από τα 150 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 280.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ελληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει μια μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια της συλλογής του, ζητώντας μάλιστα και τα σχόλια των θαυμαστών του για τα κοσμήματα που έχει σχεδιάσει.
Παράλληλα με τις μπίζνες, ο Στράτος συνεχίζει την ενασχόλησή του με το θέατρο στη Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας το έργο «Love, Βαλς με τον Ερωτα» στο χωρητικότητας 200 ατόμων Σταθάκειον Πολιτιστικό Κέντρο της Αστόρια με συμπρωταγωνίστριά του τη Φλάβια Σγκόιφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα