Πνίγηκε (;) ο επτάχρονος Σύρος που είχε εξαφανιστεί από το Κέντρο Φιλοξενίας Σκαραμαγκά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠνίγηκε (;) ο επτάχρονος Σύρος που είχε εξαφανιστεί από το Κέντρο Φιλοξενίας ΣκαραμαγκάΔευτέρα, Ιούλιος 24, 2017 - 10:30

Νεκρό βρέθηκε τελικά το μόλις επτά ετών προσφυγόπουλο από τη Συρία το οποίο είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το Κέντρο Φιλοξενίας του Σκαραμαγκά.

Το άψυχο σώμα του μικρού Νουργιάν Μοχαμάντ, που είχε έρθει στην Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον μακριά από τον πόλεμο, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Κέντρο Φιλοξενίας των Προσφύγων, όπου διέμενε με τους γονείς του.

Ολα

άρχισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν το μικρό προσφυγόπουλο εξαφανίστηκε, και τότε ξεκίνησαν ολονύχτιες έρευνες από τους γονείς και φίλους για τον εντοπισμό του. Οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες και ο πατέρας του μικρού αγοριού πήγε το πρωί της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα του Χαΐδαρίου για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Από την πρώτη εξέταση μετά τον εντοπισμό του δεν φάνηκαν κακώσεις ή άλλες ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και πιθανολογείται ότι ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό, αλλά τα ακριβή αίτια θα διευκρινιστούν από τη νεκροτομή που θα γίνει από ιατροδικαστή. Ωστόσο, από τις διωκτικές Αρχές συνελήφθησαν οι γονείς του για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα