Διακρίσεις και μετάλλια για τις αμαζόνες της high society

SHOWBIZΔιακρίσεις και μετάλλια για τις αμαζόνες της high societyΣάββατο, Ιούλιος 22, 2017 - 15:00

Πολλά και εκλεκτά κορίτσια της αθηναϊκής society επιδίδονται με πάθος, ψυχή και αγάπη στο ευγενές άθλημα της ιππασίας, έχοντας την ευλογία να συναναστρέφονται με υπέροχα άλογα και να ξεχωρίζουν με τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους ακόμα και σε διεθνείς αγώνες, όπως συνέβη πρόσφατα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, στο ιππικό κέντρο Hippodrom.

Εκεί, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ανέβηκε με δύο χρυσά μετάλλια, στο

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιπππικής Δεξιοτεχνίας, στο Ομαδικό Εφήβων και στο Ατομικό, η καλλονή Λαβίνια Μακροπούλου κάνοντας περήφανη τη χώρα μας αλλά και τους γονείς της, τον πατέρα της, πρόεδρο της Ευρώπη Ασφαλιστική Νίκο Μακρόπουλο και τη low profile μητέρα της Κατλήν.

Μαζί στο ομαδικό ανέβηκαν και οι Ελένη Ρέτσου, Ραφαήλια Γεωργουλέα, Μυρτώ Κουβάτση. Στο πρωτάθλημα ιππασίας 2017 ΜΕΤΚΑ, στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Μαρκόπουλο, όπου η Λαβίνια ήρθε πάλι πρώτη, τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελένη Ρέτσου, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Ρέτσου και της Εμμανουέλας Μουσαμά.

Η Μιλένα Παππά (μική φωτό κάτω), κόρη του εφοπλιστή Πέτρου Παππά και της Λευκής Παππά, εκτός από τον χώρο της ναυτιλίας όπου διαπρέπει ως director της Star Bulk Carries Corp., με B.A. από το Cornel University, συγκαταλέγεται στις σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες με διεθνείς διακρίσεις και ρεκόρ και είναι πρέσβειρα του διεθνούς οργανισμού Just World International. Δεινή αναβάτρια είναι και η Ιόλη Μυτιληναίου (μικρή φωτό πάνω), κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Μυτιληναίου και της αμαζόνας Hannah Μυτιληναίου, βρετανικής καταγωγής, με πολλά μετάλλια στο ενεργητικό της. Από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα η Hannah Μυτιληναίου αφιερώθηκε στην οικογένειά της και στο ευγενές σπορ, δημιουργώντας στην περιοχή της Βαρυμπόμπης ένα ονειρικό
κτήμα-πρότυπο για ιππείς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα