Η Τάνια Τρύπη εκπαιδεύεται για να μεταμορφωθεί σε κομμώτρια!

SHOWBIZΗ νέα θεατρική πρόκλησή τηςΗ Τάνια Τρύπη εκπαιδεύεται για να μεταμορφωθεί σε κομμώτρια!Σάββατο, Ιούλιος 22, 2017 - 15:00

Τώρα αν εσείς πηγαίνατε τυχαία σε ένα κομμωτήριο, βρίσκατε μια σιτεμένη 50άρα κομμώτρια, που τα έχει δει και όλα λόγω επαγγέλματος, θα σας καθήλωνε τόσο ώστε να αναλάβετε να την εκπαιδεύσετε;

Γιατί ο Κιμούλης, όταν ανέλαβε να κάνει το σπουδαίο αυτό έργο, να εκπαιδεύσει την ξανθιά, είχε να κάνει με δύο κοπελούδες, την Ιωακειμίδου και την αμέσως επόμενη χρονιά την Παπουτσάκη.

Και τι κοπελούδες, εδώ που τα λέμε. Στο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» το κομμωτριάκι -ή βοηθός πιστολάκι, αν θέλετε- είναι 26 χρονών. Εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι και η σκηνική ηλικία της Τάνιας Τρύπη, που είναι η καινούργια Ρίτα, είναι εκεί γύρω.

Ρόλος

Εμένα, όμως, γιατί μου κάνει γύρω στα 50; Τώρα εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ρήγα ότι θα τα καταφέρει, γιατί αυτός θα ανεβάσει το έργο, και στον ρόλο που έκανε πάταγο ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο Σταύρος Ζαλμάς.

Αλλά θα τα καταφέρει ως προς το έργο, όχι ως προς τα σχόλια για την καλλίπυγο, μεστωμένη πρωταγωνίστρια των μιούζικαλ. Η Καρατερίστα, λόγω ειδικών συνθηκών, θα είναι στην πρώτη σειρά και θα διασκεδάσει αφάνταστα! Οχι τόσο με το έργο όσο με το πόσο μακριά από την αλήθεια είναι η ίδια η υπόθεση του έργου. Μυθοπλασία κανονική.

Τάνια ΤρύπηΕκπαιδεύοντας τη ΡίταΑς ερχόσουν για λίγοΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα