Πέρασε ο ΠΑΟΚ (3-0), Ηρακλή ή Ολυμπιακό θέλει τώρα ο Τούντορ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠέρασε ο ΠΑΟΚ (3-0), Ηρακλή ή Ολυμπιακό θέλει τώρα ο ΤούντορΠαρασκευή, Ιανουάριος 15, 2016 - 14:56

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιτέλους ΠΑΟΚ, έκανε το καθήκον

του κόντρα στην Καλλονή, και, επικρατώντας με 3-0, έφερε... τούμπα το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1), σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Kυπέλλου Ελλάδoς. Ο «Δικέφαλος» ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του, και, παρά το γεγονός ότι σπατάλησε ένα ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και πήρε εύκολα τη νίκη-πρόκριση.

Ασφυκτική ήταν η πίεση των γηπεδούχων από το πρώτο λεπτό. Στο 16’ ο Τζαβέλλας «σημάδεψε» το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πολλές οι χαμένες οι ευκαιρίες μέχρι το 58’, όταν ο Αθανασιάδης άνοιξε τον... λογαριασμό της πρόκρισης (1-0). Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά στο 65’, όταν ο Μακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπερμπάτοφ στο 81’, όταν, μετά από κόρνερ του Μακ, έκανε με κεφαλιά το 3-0. «Δεν ανησύχησα καθόλου στο ημίχρονο. Μπορεί να μη σκοράραμε, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε στην επανάληψη μια άνετη νίκη και θα προκριθούμε. θα ήταν ακόμα πιο εύκολη για μας η κατάσταση αν δεν είχε τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια της η αντίπαλη ομάδα» τόνισε, εμφανώς ικανοποιημένος, ο Ιγκόρ Τούντορ, ενώ σε ερώτηση για το ποια ομάδα προτιμά στην επόμενη φάση, ανέφερε: «Θα ήθελα τον Ολυμπιακό ή τον Ηρακλή. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά θα ήθελα μία από αυτές τις δύο ομάδες».

Απώλεια για τον ΠΑΟΚ ο Μάριν Λέοβατς, που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Υπέστη θλάση β’ βαθμού στους προσαγωγούς και χάνει σίγουρα τους αγώνες με Βέροια, Ξάνθη και ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Λέοβατς (46’ Μυστακίδης), Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ (75’ Τζιόλης), Μακ, Ζάιρο (60’ Μπερμπάτοφ), Πέλκας, Αθανασιάδης.

ΚΑΛΛΟΝΉ: Δαύκος, Μίκιτς (46’ Τσαμπούρης), Αναστασιάδης, Ουκά, Σπυρόπουλος, Ελλακόπουλος (46’ Καλτσάς), Γιουκάρης, Ξύδας (70’ Ουνγιαλίδης), Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Κάρλσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέρασε, ΠΑΟΚ 3-0 Ηρακλή, Ολυμπιακό, Τούντορ,perase, paok 3-0 irakli, olybiako, tountor