Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Άντζελας Γκερέκου

Πόσο χρονών είναι η γνωστή πολιτικός;

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο κλασάτες Ελληνίδες πολιτικούς ενώ από το 2004 που πρωτοβγήκε βουλευτής οι διεθνείς λίστες με τις πιο σέξι πολιτικούς δεν έχουν σταματήσει να υμνούν τα κάλλη της.

Αν και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 έμεινε εκτός Βουλής, το γνωστό ανδρικό περιοδικό

Playboy της έδωσε τον τίτλο «Η πιο όμορφη πολιτικός του κόσμου» και όχι άδικα, αφού στη θέα των γαλάζιων ματιών της πρώην πολιτικού ακόμα πολλοί αναφωνούν όπως πριν πολλά χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος «Τι μάτια είναι αυτά;».

Σημειώνεται, ότι με τον γνωστό τραγουδιστή και παιδικό της είδωλο έμελε να παντρευτούν να αποκτήσουν μια κόρη και ακόμα και αν φήμες θέλουν κατά καιρό να χωρίζουν να συνεχίζουν να είναι μαζί.

Με τον Ήλιο στον φλογερό Κριό και τον κυβερνήτη αυτού τον Άρη σε τρίγωνο με τον πλανήτη της γοητείας δεν υπήρχε περίπτωση η Άντζελα Γκερέκου να μην είναι μια γυναίκα που θα σαγηνεύει σε κάθε πέρασμά της.

Και το πετυχαίνει πάνω από 30 χρόνια αφού συνεχίζει να είναι συγκλονιστικά όμορφη όπως το 1986 που θάμπωσε τους πάντες με την ομορφιά της στο φεστιβάλ των Καννών στην ταινία το «Κορίτσι της Μάνης».

Αλήθεια μπορείς να μαντέψεις πόσο χρονών είναι; Μην παιδεύεσαι! Η δυναμική Κριαρίνα έχει γεννηθεί 15 Απριλίου 1959 και είναι 56 χρονών!

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Αναζητήσεις
?? ????? ?z?, γκερεκου ηλικια
Τυχαία Θέματα