Πάτρα: 40χρονος δάσκαλος σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από βουτιά θανάτου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠάτρα: 40χρονος δάσκαλος σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από βουτιά θανάτουΠέμπτη, Μάιος 12, 2016 - 17:09

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να δώσει ένας 40χρονος δάσκαλος, ο οποίος βούτηξε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο επίδοξος αυτόχειρας νοσηλεύεται στην Εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Ο εκπαιδευτικός, γιος συνταξιούχου διευθυντή δημοτικού σχολείου της Πάτρας, δεν είναι παντρεμένος και σύμφωνα με πληροφορίες

διδάσκει στην Κύπρο. Αυτές τις μέρες βρισκόταν στο σπίτι των γονιών του, ενώ τελευταία φέρεται ότι αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, που τον είχαν καταβάλει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή του το πρωί της Τετάρτης. Οι περαστικοί «πάγωσαν», όταν τον είδαν να καταλήγει στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου πέφτοντας από το διαμέρισμα της οδού Θεμιστοκλέους.

Οι γείτονες, ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους και είδαν με τρόμο τον άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο και γεμάτο αίματα.

Βαριά τραύματα

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι. Πριν από τρεις μήνες, πάλι στην οδό Θεμιστοκλέους, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων, είχε κάνει βουτιά θανάτου ακόμη ένας άνθρωπος, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία πέφτοντας και αυτός από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε!

Keywords
Τυχαία Θέματα