«Κρυφτούλι» στον Sakis

SHOWBIZΔεν θέλει κόπο, θέλει... τρόπο «Κρυφτούλι» στον SakisΠέμπτη, Μάιος 12, 2016 - 15:01

Τα ζευγάρια που απέφυγαν τα φλας στη λαμπερή πρεμιέρα του Ελληνα pop star στο Estate Seaside!

Δεν θέλει κόπο, θέλει... τρόπο για ν' αποφύγει κανείς τα φωτογραφικά φλας σε μια κοσμική πρεμιέρα.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Κώστας Κοκκινάκης, πάντως, μια χαρά τα κατάφεραν

να διασκεδάσουν μαζί στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Estate Seaside, χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φλας.

Η όμορφη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες με τον πολίστα Κώστα Κοκκινάκη. Κάποιοι κάνουν λόγο για στενή φιλία, ενώ άλλοι μιλούν ήδη για ειδύλλιο. Ο χρόνος θα δείξει ποιοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, πάντως, η Εριέττα και ο Κώστας διασκέδασαν με τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά στη VIP area του Estate, όπου δεν μπαίνουν συνήθως οι paparazzi. Εκεί πέρασαν τη βραδιά τους και ο αδελφός της Εριέττας, Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, μαζί με τη σύντροφό του, Τάμτα, την οποία κάλεσε στη σκηνή ο Σάκης και τραγούδησε μαζί του.

Το ζευγάρι κυκλοφορεί μαζί εδώ και λίγους μήνες, αλλά δεν είναι και το καλύτερό τους να τους φωτογραφίζουν. Σε θέση VIP διασκέδασαν το ίδιο βράδυ και ο Βασίλης Μιχαήλ με την Ευαγγελία Αραβανή. Η τελευταία φωτογραφήθηκε κανονικά κατά την άφιξή της στο νυχτερινό κέντρο, αλλά στη συνέχεια συνάντησε πιο πριβέ τον σύντροφό της. Σημειώνεται ότι η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εφοπλιστής δεν έχουν παραδεχτεί ακόμα τη σχέση τους, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς οι paparazzi τούς έχουν πετύχει μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα