Ο Γιαννόπουλος μίλησε για το «Χαμόγελο» και τον καρκίνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Γιαννόπουλος μίλησε για το «Χαμόγελο» και τον καρκίνο Πέμπτη, Μάιος 12, 2016 - 15:31

Αποφασισμένος να κρατήσει ζωντανό το χαμόγελό του, αλλά και να παλέψει για να μείνει όρθιο το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος. Αδυνατισμένος, αλλά αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του, μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και τόνισε για ακόμα μία φορά την ανησυχία του για το μέλλον του Χαμόγελου. Πρόθεσή του, όπως είπε χθες μέσα από το Ιασώ, είναι να συναντήσει τον πρωθυπουργό. «Οταν περνάς τέτοιου

είδους περιπέτεια, φιλοσοφείς τη ζωή αλλιώς και βλέπεις ότι το καλό πρέπει να επικρατήσει» είπε, περιστοιχισμένος από παιδιά του Χαμόγελου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο κ. Γιαννόπουλος εμφάνισε νεόπλασμα στο δεξί μέρος του παχέος εντέρου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση: «Ετρεχα παντού, ασταμάτητα, ώσπου άρχισα να αισθάνομαι κάψιμο στο στήθος. Ο γιατρός μού συνέστησε να κάνω μια σειρά από εξετάσεις. Βρέθηκε ότι είχα αιματοκρίτη 28! Επειτα εντοπίστηκε το πρόβλημα στο έντερο και τα υπόλοιπα έγιναν γρήγορα. Το χειρουργείο κράτησε τέσσερις ώρες και η ανάρρωση ήταν σύντομη. Σε μία εβδομάδα είχα επιστρέψει σπίτι».

Οπως πρόσθεσε, μέσω βουλευτών προσπαθεί να κλείσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για την τύχη του Χαμόγελου, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με ΕΝΦΙΑ ύψους 80.000 ευρώ: «Εάν τον είχα τώρα απέναντί μου, θα του εξηγούσα το έργο που προσφέρουμε. Το Χαμόγελο πρέπει να παραμείνει ζωντανό και το κράτος να είναι αρωγός».

ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα