Βρήκε κέρβερο

18:05 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΒρήκε κέρβεροΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 18:05

Ρεπορτάζ
Γιώργος Τότσικας

Ηώρα του τερματοφύλακα σήμανε για τον ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος», μετά τις μεταγραφές των Λέο Μάτος, Γεβγέν Σάκχοφ και την προ των πυλών απόκτηση του Τζαλμά Κάμπος για την επίθεσή του, προχωράει με αποφασιστικότητα τις διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Σλοβένο τερματοφύλακα της Κάρπι Βιντ Μπέλετς.

Ο 26χρονος, πανύψηλος (1.92 μ.) τερματοφύλακας είναι ουσιαστικά παιδί των ακαδημιών της Ιντερ Μιλάνου και έχει προϋπηρεσία σε Κροτόνε, Ολιανένσε και

Κονιασπόρ. Στην τελευταία υπήρξε συμπαίκτης του Τζαλμά Κάμπος και από πέρυσι το καλοκαίρι ανήκει οριστικά στην Κάρπι.

Βασικός στη Serie A

Εκεί ήταν φέτος βασικός της τερματοφύλακας στη Serie A (30 παιχνίδια), αλλά μολονότι επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2018, ο υποβιβασμός της Κάρπι ανοίγει την πόρτα της εξόδου για αυτόν, με τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί!

Την ίδια ώρα, ο Τζαλμά έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον Λούμπος Μίχελ και απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του, που θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Μάλιστα, ο Τζαλμά έχει ενημερωθεί για την έναρξη της προετοιμασίας και τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τη μόνιμη εγκατάστασή του.

Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που έχουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα χέρια τους για τη θέση του επιθετικού είναι και το όνομα του Τζόναθαν Καγέρι, του 22χρονου Αργεντινού φορ που αγωνίστηκε στη Σάο Πάολο. Τέλος, μετά τις ομάδες από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ρωσία, ο Ρόμπερτ Μακ έχει μπει στα ραντάρ και αγγλικών συλλόγων! Σε μια μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών, που έχει στα χέρια της η Σάντερλαντ από το Euro 2016 και εξετάζει διεξοδικά, είναι και το όνομα του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα