Παρ' ολίγον... silver alert για τον μπαμπά του Κωστέτσου!

SHOWBIZΠαρ' ολίγον... silver alert για τον μπαμπά του Κωστέτσου!Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 15:34

Το βράδυ της Δευτέρας ο πατέρας του σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου, Στέργιος -γνωστός και ως «Δάσκαλος», λόγω της στήλης που διατηρούσε με προγνωστικά του ιπποδρόμου-, ο οποίος πάσχει από άνοια, έφυγε από το σπίτι του στην Καλλιθέα ενώ η σύζυγός του κοιμόταν. Ο κύριος Στέργιος νόμιζε πως ο Βασίλειος βρίσκεται στο

αστυνομικό τμήμα και πήγε να τον... ελευθερώσει!

Τον περιπλανώμενο άντρα που φορούσε τις πιτζάμες του βρήκε η Αστυνομία και τον οδήγησε στο τμήμα της περιοχής. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε το όνομα του γιου του (αφού είναι από τα ελάχιστα που θυμάται) και έτσι ενημερώθηκε ο σχεδιαστής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ενημέρωσαν τον Βασίλειο μέσω facebook στις 2.30 το βράδυ, ζητώντας του μάλιστα συγγνώμη για την ενόχληση. «Να ευχαριστήσω και δημόσια τους καταπληκτικούς αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Καλλιθέας, οι οποίοι βρήκαν στον δρόμο περιπλανώμενο τον πατέρα μου. Τον κράτησαν και τον φιλοξένησαν στο αστυνομικό τμήμα και με ειδοποίησαν μέσω facebook έως ότου να πάω να τον παραλάβω. Τελικά σώζει το facebook!» έγραψε συγκεκριμένα ο Βασίλειος.

Ο πατέρας του σχεδιαστή μόδας είναι από τους πρώτους που άνοιξαν σχολή οδηγών στην Ελλάδα (δίπλωμα έχουν πάρει από τα χέρια του οι Στέλιος Καζαντζίδης, Μπίλι Μπο, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Τζένη Βάνου). Το καλοκαίρι ο κύριος Στέργιος είχε χαθεί και βρέθηκε στους Αμπελοκήπους φορώντας μόνο το εσώρουχό του και όντας χτυπημένος, αφού τον είχαν ληστέψει, παίρνοντας ακόμη και τα ρούχα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα