Ο Κοντονής «φωτογράφισε» λουκέτο στη Θύρα 13!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Κοντονής «φωτογράφισε» λουκέτο στη Θύρα 13!Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 15:06

Ανοιχτό άφησε ο Σταύρος Κοντονής το καυτό, για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, θέμα που αφορά το κλείσιμο ή όχι των Θυρών 13 και 14 του γηπέδου της Λεωφόρου. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, αφού ανέφερε ότι δεν έχει πάρει κάποια σχετική απόφαση, τόνισε ότι θα ληφθούν υπόψη όλα τα ελαφρυντικά στοιχεία

που αποδεικνύονται είτε με έγγραφα είτε με πραγματικά γεγονότα, και πως ο νόμος θα εφαρμοστεί με δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Σχετικά με το αν θεωρεί ότι το σφράγισμα μιας Θύρας μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματικό μέτρο, επεσήμανε πως «από τη στιγμή που υπάρχει στον νόμο, θεωρώ πως είναι σωστό», «φωτογραφίζοντας» έτσι την ποινή για τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπήρξε οπαδός, όπως πρόσφατα αποκάλυψε ο... πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι υποστήριζα στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τον Παναθηναϊκό. Μεγάλωσα σε ένα δωμάτιο με τον αδερφό μου, που είναι Ολυμπιακός. Ομως δεν ήρθαμε εδώ ούτε ως Παναθηναϊκοί ούτε ως Ολυμπιακοί. Ο κόσμος δεν έχει να φοβάται, γιατί δεν είμαστε οπαδοί, ούτε ήρθαμε να κάνουμε μεροληψίες. Hρθαμε να εφαρμόσουμε τον νόμο με δικαιοσύνη» δήλωσε ο κ. Κοντονής, ενώ πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να παρατηρούμε μια παραβατική συμπεριφορά και να μην κάνουμε τίποτα. Πιστεύω πως έτσι μπορεί να συνετιστούν κάποιοι, γιατί θα δουν ότι εφαρμόζεται ο νόμος προς κάθε κατεύθυνση».

Σχετικά με την τηλεφωνική συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι, δήλωσε: «Είναι αδιανόητο να ζητείται από κάποιον υπουργό να του εγκρίνουν με ποιον θα μιλήσει. Θεωρώ πως έπραξα πολύ σωστά», ενώ για την απόφαση της ΕΕΑ για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είπε ότι ουδέποτε πήρε θέση. «Είχα πει απλώς ότι δεν έπρεπε να αποκλειστεί από την ψηφοφορία ένα μέλος της ΕΕΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα