«Πάντα να ανταμώνουμε» με ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα

TV GOSSIP«Πάντα να ανταμώνουμε» με ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμαΠαρασκευή, Απρίλιος 11, 2014 - 11:45

Μετά το «Δεύτε λάβετε φως» και το «Χριστός Ανέστη»... ανασταίνεται και η Δημόσια Τηλεόραση. Ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και η Ρίκα Βαγιάννη θα μας παρουσιάζουν ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Πάντα να ανταμώνουμε», δανεισμένο από το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου.


Η πρεμιέρα θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο, ενώ έχουν πέσει υπογραφές για ακόμη έντεκα επεισόδια μέχρι τον Ιούνιο, τα οποία θα προβάλλονται απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».


«Μετά

τη νίκη μου στο “Your face sounds familiar” μου έκαναν διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά ήθελα να καταλαγιάσει όλη αυτή η έκθεση και να διαλέξω κάτι που πραγματικά θα μου άρεσε. Αποφάσισα να πω “ναι” στην εκπομπή αυτή, γιατί, πρώτον, αγαπάω τη μουσική και, δεύτερον, πιστεύω ότι η Δημόσια Τηλεόραση οφείλει να γίνει το βήμα για όλους τους Ελληνες μουσικούς, από τον Κωστή Μαραβέγια μέχρι τον Γιάννη Χαρούλη και τον Γιώργο Μαργαρίτη, αλλά και να ψυχαγωγήσει ουσιαστικά όλους τους απανταχού Ελληνες» λέει ο Θανάσης Αλευράς στην «Espresso».


Ο ηθοποιός, πιστός στην υπόσχεσή του ότι θα μας μιλούσε για το νέο του εγχείρημα, ύστερα από 15 ώρες γύρισμα κι αφού είχε τσουγκρίσει τα κόκκινα αβγά με τη Ρίκα Βαγιάννη και είχε χορέψει τους δημοτικούς χορούς του στους ήχους ενός παραδοσιακού συγκροτήματος, μας τηλεφώνησε ο ίδιος. «Είναι υπέροχη εμπειρία για εμένα να κάθομαι απέναντι στον συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, στην Ελλη Πασπαλά, στην Ανδριάνα Μπάμπαλη και να τους κάνω ερωτήσεις όχι ως δημοσιογράφος αλλά ως θαυμαστής τους. Είναι μοναδικό για εμένα να κάνω γυρίσματα στο ιστορικό στούντιο Σιέρρα, εκεί όπου γράφτηκαν τραγούδια του Θεοδωράκη» τονίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός.


Η συζήτηση έρχεται και στον Σπύρο Παπαδόπουλο και ο Θανάσης Αλευράς είναι αφοπλιστικά γλυκός και δίκαιος. «Ο Σπύρος αναγκάστηκε να φύγει από την ΕΡΤ για να πάει στον Alpha. Περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει τι θα γίνει με το “Στην υγειά μας”. Εδωσε πολλά στην ΕΡΤ. Η ΔΤ οφείλει να ξαναγίνει δημόσια και με κέντρο της τον πολιτισμό».


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα