Η... Παπαθωμά έχει νεύρα

SHOWBIZΗ... Παπαθωμά έχει νεύραΠαρασκευή, Απρίλιος 11, 2014 - 11:45

Προχειρότητες, δράματα και εκνευρισμοί! Ποιος «μισεί» τόσο τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Mega; Ενα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κακοφωτισμένο και με σοβαρά προβλήματα ήχου; Να μην ακούμε ούτε τη φωνή της; «Στο πόδι» φαίνεται να στήθηκε το «Just the 2 of us». Η τηλεθέαση του πρώτου διαγωνιστικού live,

που προβλήθηκε προχθές, έφτασε το 29,3% στο γενικό σύνολο και το 29,5% στα νεανικά κοινά.

Το κοινό και η κριτική επιτροπή αποφάσισαν να αποχωρήσει από το show η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία -όπως δήλωσε- επιθυμούσε να φύγει, καθώς θεωρεί πως δεν της ταιριάζει το concept, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της. «Ηταν πολύ κουραστικό, πριν δεν το ήξερα, τώρα το ξέρω» είπε μάλιστα. Μόλις οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο, η ηθοποιός την... έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, μη θέλοντας να μιλήσει για τον τραγουδιστή και τον έρωτά τους.

Υποψήφιο ζευγάρι προς αποχώρηση από το «Just», εκτός από τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γιώργο Παπαδημητράκη, ήταν και αυτό της Ράνιας Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά, οι οποίοι τελικά παρέμειναν. Η Παπαθωμά ωστόσο φαίνεται ότι ήταν εκνευρισμένη και την επόμενη μέρα, αφού «έστησε» την ομάδα του «Πρωινού mou». Φανερά ενοχλημένος ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος που υποδέχτηκε στο στούντιο μόνο τον παρτενέρ της, αφού η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε, ενημερώνοντας την παραγωγή ότι είχε μια υποχρέωση. Ο παρουσιαστής, δυσαρεστημένος από τη στάση της, τη χαρακτήρισε «αγενή».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα