Μικροί fashionistas με... μεγάλο όνομα

ΚΟΣΜΟΣΜικροί fashionistas με... μεγάλο όνομαΠαρασκευή, Απρίλιος 11, 2014 - 11:45


Το κοτσιδάκι ή ο μικρός κότσος που μοιάζει με κεφτεδάκι είναι το συνηθισμένο hair style με το οποίο φωτογραφίζεται και τις περισσότερες φορές τα ματάκια της, που μοιάζουν σε αυτά του πατέρα της, είναι μισόκλειστα είτε από νύστα είτε από την αντηλιά.

Παρ' όλα αυτά τα «κλασικά», η Χάρπερ Μπέκαμ είναι στην κορυφή της λίστας με τα πιο μοδάτα παιδιά διασήμων απ' όλο τον κόσμο. Η κόρη της Βικτόρια και του

Ντέιβιντ Μπέκαμ προφανώς χάρη στην ενασχόληση της μητέρας της με τη μόδα δεν βγαίνει ποτέ όπως όπως και τα ρούχα που φοράει γίνονται έμπνευση για τις μητέρες όλου του κόσμου, που θέλουν τα καμάρια τους να κλέβουν την παράσταση.
Αν και είναι μόλις δύο ετών, διαθέτει τον ορισμό της σινιέ γκαρνταρόμπας.

Ενδεικτικό είναι ότι το κόστος των παπουτσιών με τα οποία είχε φωτογραφηθεί κατά καιρούς στις διάφορες εξόδους της τους 18 πρώτους μήνες της ζωής της ανερχόταν στα 1.820 ευρώ. Η λιλιπούτεια φασιονίστα ακόμα και στη λίστα... συνοδεύεται από τα μεγαλύτερα αδέρφια της, τον 15χρονο Μπρούκλιν και τον 11χρονο Ρόμεο, που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στο μόντελινγκ.

Δημοσκόπηση

Από τη λίστα, η οποία διαμορφώθηκε ύστερα από δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας παιδικών παπουτσιών Start-rite, δεν λείπει ούτε ο τέταρτος της οικογένειας, ο Κρουζ, ο οποίος ωστόσο φιγουράρει στην έκτη θέση του top 10 με τα πιο μοδάτα all star παιδιά.

Στην τέταρτη θέση της λίστας βρίσκεται η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σούρι, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει από πολύ μικρή ηλικία σε στιλιστική δημόσια αντιπαράθεση, αφού η μητέρα της της είχε αγοράσει παπουτσάκια με τακούνι, ενώ ήταν μόλις τριών ετών. Τώρα που είναι επτά ετών ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσει τη δική της σειρά ρούχων.

Ακολουθεί η κόρη του Γουίλ Σμιθ, η Γουίλοου, η οποία έχει γίνει θέμα συζήτησης για τους ακραίους συνδυασμούς της αλλά και για τη συχνή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Στην έβδομη θέση της λίστας που καταρτίστηκε ανάλογα με τα γούστα Βρετανίδων μαμάδων βρίσκεται η κόρη της Μαϊλίν Κλας, η Αβα, και στην ένατη η Μπλου Αϊβι, κόρη της Μπιγιονσέ, που φοράει και ακουμπάει ό,τι πιο ακριβό υπάρχει στον κόσμο. Την όγδοη και τη δέκατη θέση καταλαμβάνουν ο θετός γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Μάντοξ και η κόρη τους Σιλόχ αντίστοιχα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα